Pastorin pakinat


Kiva kun tutustut nyt minuun - olisi kiva myös tuntea sinut!

NIVALA-LEHTI
Torstai 4. joulukuuta 2014
60 VUOTTA
Jumalalle luvattu
Hanna Parhaniemi

Pyhännältä kotoisin oleva Juho Vartiainen aloitti uransa markkinointialalla. Hän työskenteli mainospäällikkönä esimerkiksi Keskolla, Tukolla ja Halpa-Hallissa. 80-luvun puolivälissä hänestä alkoi kuitenkin tuntua, ettei työ ollut enää niin antoisaa kuin ennen, vaikka ala olikin mielenkiintoinen. 27-vuotias Vartiainen lähti Larsmon lähetyskotiin opiskelemaan. Sitä ennen oli kuitenkin käytävä arvokeskustelu vanhempien kanssa. Heidän mielestään ei ollut hyvä idea jättää mainospäällikön paikkaa.
–  He sanoivat, etteivät hengelliset asiat niin tärkeitä ole, Vartiainen muistelee. Hän kertoo alkaneensa profetoida äidilleen eli Jumala alkoi puhua Vartiaisen suulla. Jumala muistutti äitiä, että hän oli antanut pojalle elämän ja äitini oli luvannut hänet Jumalan valtakunnan työhön.
– Kysyin, että mikä tämä juttu on, oletko tehnyt minusta lupauksen Jumalalle. Äitini murtui täysin, Vartiainen kertoo. Äiti paljasti muiston Vartiaisen syntymän ajalta. Oli ihme, että keskosena syntynyt vauva jäi henkiin.
– Äitini oli sanonut Jumalalle, jos olet olemassa, anna tälle pojalle elämä, niin minä annan hänet valtakuntasi työhön, Vartiainen toteaa. – Jumala on tarkka. Hän muistaa lupaukset kymmenienkin vuosien päästä.

Halu auttaa Siitä lähtien Vartiainen on ollut äidin antaman lupauksen arvoinen. Larsmon lähetyskodissa opiskeltuaan hän sai kutsun huumeiden vastaiseen työhön Kristillinen alkoholisti- ja narkomaanityö ry:n pariin. Ensimmäiset kolme vuotta Vartiainen työskenteli miesten kuntoutuskeskuksella Muhoksella ja sen jälkeen kaksi vuotta perhehoitokodin johtajana Kortesjärvellä. Sen jälkeen Vartiainen on työskennellyt seurakuntapastorina ensin viisi vuotta Kauhavalla. Kauhava -vuosien puolivälissä hän piipahti vuoden verran Australiassa Melbournen suomalaisen helluntaiseurakunnan palveluksessa, jonka jälkeen hän toimi 11 vuotta Hankasalmella helluntaiseurakuntapastorina. Nyt Vartiainen on kuudetta vuotta Nivalan helluntaiseurakunnan pastorina. Hän viihtyy hyvin työssään, jossa pääsee tekemään sitä, mikä onnistuu häneltä kuin luonnostaan – hän saa auttaa ihmisiä.
– Minulla on ollut taipumus auttaa pikkunappulasta lähtien. Alaluokilla jo puolustin heikompia ja halusin olla niiden kaveri, jotka jäivät yksin. Vartiainen piti esimerkiksi kuulo- ja näkörajoitteisten puolta. Hän törmäsi yhteen heistä sattumalta jokin aika sitten kotiseudullaan.
– Hän kiitti minua niistä kouluvuosista ja saamastaan tuesta.

Eläkepäiviä ulkomailla Vartiainen työskentelee aina kolme viikkoa kerrallaan. Kuukauden viimeisen viikon hän lomailee ystäviensä kiinteistöissä ympäri Suomea. Toisinaan hän ottaa äkkilähdön ulkomaille. Hän on myös tuttu näky lenkkipoluilla.
– Sydämeni antoi toukokuussa kolme kertaa varoituksen. Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin muuttaa elämäntapoja. Aloin syödä, liikkua ja nukkua säännöllisesti. Kolmisen vuoden päästä Vartiaisella on edessään eläkejuhlat. Viime lauantaina Vartiainen juhlisti 60-vuotissyntymäpäiväänsä noin 150 seurakuntalaisen, entisen työkaverin, ystävien ja muiden kutsuvieraiden kanssa.

– Oli erittäin hauska ja mielenkiintoinen päivä. Ihmiset esimerkiksi kertoivat siitä, millaisena ovat oppineet minut tuntemaan. Vartiainen kertoo, että juhlat kertoivat hänen arvomaailmastaan siinäkin mielessä, että paikalla oli myös muita uskovia kuin helluntailaisia – esimerkiksi lestadiolaisia ja vapaakirkkolaisia.
– En luokittele uskovia eri ryhmiin. On yksi lauma, joka uskoo Kristukseen, Vartiainen sanoo.
– Minulla on suuri ilo omistaa paljon ystäviä, joita tahdon siunaten kiittää kaikesta muistamisesta ja mukanaolosta juhlissani, hän jatkaa. Ensimmäisen kerran vuosina 77–83 Nivalassa asunut Vartiainen ei usko jäävänsä paikkakunnalle eläköitymisen jälkeen. Hän ei ole varma, missä eläkekoti tulee lopulta sijaitsemaan. Hän kuitenkin arvelee, että tulee viihtymään Suomessa aina puoli vuotta kerrallaan.
– On mahdollista, että olen sen toisen puoli vuotta ulkomailla. Vaihdan maata vuosittain, Vartiainen paljastaa. Turistikirkot ovat jo kosiskelleet häntä töihin.
– Jos tuntuu, että vapaa-aika käy pitkäksi, niin on mahdollista käydä silloin tällöin julistamassa.Juhon 60v juhla 29.11.2014 Nivala
KRISTILLINEN VIIKKOLEHTI 25/2016

Pastorin kipeät kokemukset

Seurakuntatyössä vammautuneet ovat menetetty voimavara. Siksi heidät tulisi hoitaa työkuntoon. 

Kun joku haavoittuu hengellisessä toiminnassa, hän yleensä vetäytyy sivuun tai ryhtyy purkamaan sitä, mitä on yhdessä toisten kanssa aikaisemmin rakentanut. Edesmennyt seurakunnan paimen Uuno Palonen totesi aikoinaan, että yleisön edessä me pastorit taistelemme usein kuin leijonat, mutta kotona itkemme kuin pienet lapset. Tämä kuvaa varsin hyvin monien Jumalan valtakunnan työntekijöiden arkista todellisuutta. 

Hengelliselle työlle on ominaista, että se vaatii jatkuvasti vahvan uskonhenkisen tunnevirityksen. Jokainen tehtävä ja kontakti edellyttää täydellistä keskittymistä ja tunnelatausta. Kutsumustyö- tä tehdään koko sydämellä ja persoonalla – kaikki on pelissä mukana.

Työpäivät sisältävät suuria odotuksia, ilon ja pettymyksen kyyneliä, onnistumisia ja nöyryyttäviä epäonnistumisia sekä oman heikkouden ja vajavaisuuden tuntemuksia. Tämä opettaa näkemään inhimillisen raadollisuuden, huolimatta siitä, että ”kaikki minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa” (Fil. 4:13). 

Pastorin työpäivä täyttyy erilaisista seurakunnan ihmissuhteisiin liittyvistä jännitteistä, vaativista sielunhoitotehtävistä ja oman itsensä käyttökelpoisuuden valvomisesta. Toisaalta elä- mä opettaa ja rohkaisee näkemään, kuinka vajavaisiin hengellisiin rakenteisiin Jumala uskoo läsnäolonsa siunauksen. Pastorikin saa elää päivittäin Pyhän Hengen uutta luovassa virrassa. 

Monta tunnemyrskyä kokeneena apostoli Paavali avaa sisintään ja toteaa: ”Kuka on heikko, etten minäkin olisi heikko? Kuka lankeaa, ettei se minua polttaisi?” Lisäksi hän yltyy ”mieltä vailla olevan” tavoin puolustautumaan kokemansa arvostelun johdosta (2. Kor. 11:17, 29).

Sielun haavat 

Jumalan valtakunnan työssä pyritään elämään toisia varten. Näin siitäkin huolimatta, että oman yksityiselämän sisältö on ehdottomasti suurin voimavara ja menestystekijä julistajalle. Esimerkiksi pastorin kasvavien lasten elämä on kaikkien nähtävissä, ja luonnollisesti monet seurakuntalaiset kommentoivat sitä mielellään. 

Pastorin työssä menestymisen mittareina pidetään usein uskoon tulleiden ja uskossaan kasvaneiden määrää. Työn tuloksia arvioitaessa kysellään helposti, onko työllä ollut pysyvää hedelmää. Tämä tuntuu erittäin kipeältä silloin, kun toiset tekevät arvioivia päätelmiä. Jokainen julistaja pohtii jossakin kutsumuksensa vaiheessa, olenko minä lainkaan kelvollinen tähän tehtävään. 

Lentävä sanonta pastorien keskuudessa kuuluu, että silloin on mennyt hyvin, jos vaimo on vielä mukana, kun pastori pääsee eläkkeelle. Lausahdus kertoo siitä, kuinka vaikeita prosesseja hengellinen työ voi tuoda työntekijän yksityiselämään. 

Toisaalta pastorit lukeutuvat myös julkisuuden henkilöiksi, jotka eivät voi kätkeytyä yksityisyyteensä. Yllättäen monet työntekijät ovat saaneet kipeitä haavoja sieluunsa juuri pastorien yhteisissä tapahtumissa ja seminaareissa. Tämä on tapahtunut useimmiten tahattomien ylimielisten sanojen ja ohikulkemisien seurauksena. 

Eräs nuori työntekijä kertoi, ettei kukaan tullut tervehtimään häntä monipäiväisessä pastorien ja vanhinten tapahtumassa. Hän koki oman arvostuksensa ja työnsä olevan merkityksetöntä juuri siellä, mistä oli tullut työtoveruutta ja arvostusta hakemaan. 

Liian monia julistajia on nykyisin vammautuneena tiepuolessa. Laupiaan samarialaisen kertomukseen viitaten papit eivät ole ainoastaan kulkeneet julistajatoverinsa ohi, vaan tämän kutsumuskin on tullut huomaamatta ryöstetyksi. Nuhtelu katkerasta mielenlaadusta ei ole parasta sielunhoitoa tällaiselle työntekijälle, sillä siinä tehdään helposti loukkaajat syyttömiksi ja loukkaantuneet syyllisiksi. 

Mahtoiko evankelista Kathryn Kuhlmankin maistaa näitä tunteita, kun hän totesi, että hän kokee tuhat kuolemaa ennen puhujalavalle nousemistaan. Häntäkin arvosteltiin julkisesti menneistä elämänvaiheista. 

 

Jumalan tahto – vai ihmisten ääni? 

Jumalan toimeksiantojen toteuttaminen välittämättä ihmisten mielipiteistä ja vastatoimista on kutsumuksen koetinkivi. Jumalan palvelija joutuu vastaamaan henkilökohtaisesti saamastaan toimeksiannosta. Sen toteuttaminen on harvoin itsestäänselvyys omalle perhekunnalle ja seurakunnalle. Perheen ja etenkin lasten sitominen oman kutsumuksen ”alttarin sarviin” lienee vaikeimpia koetuksia omaa kutsua punnittaessa. 

Mitä lienee Abrahamkin ajatellut pantatessaan tietoa vaimoltaan Saaralta, kun hän oli lähdössä uhraamaan omaa poikaansa? Ja millainen vammauttava vaikutus tällä oli perheeseen? 

Kun Elia pakeni Iisebeliä Karmel -vuorelta suuren voiton jälkeen, hän löysi itsensä erämaasta täysin masentuneena ja suorastaan katkerana Jumalalle. Voisi ajatella, että kyse oli valtavasta sielun tyhjiöstä, jota Elia koki, kun hän oli yksin pakenemassa erämaahan. Hän pelkäsi jumalatonta Iisebeliä. Elia voitti taistelun kansakunnan siunaukseksi, mutta jäi itse henkisesti Iisebelin lyö- mäksi, ehkä orjaksikin. ”Voi minua vammani tähden! Kipeä on minun haavani; mutta minä sanon: Tämä on minun vaivani, minun on se kannettava”, valittaa Jeremia (Jer. 10:19). 


Ristiaallokosta eteenpäin 

Julistajan sielu herkistyy havainnoimaan ympäristön mielialoja ainaisessa ihmissuhteiden ristiaallokossa. Ennen kaikkea hän tarkkailee, miten minuun itseeni suhtaudutaan. Pelkkä katse saattaa olla joskus haavoittavampi ja vammauttaa pahemmin kuin hallitsematon sanojen ryöppy. Katseeseen ei voi tarttua samoin kuin sanoihin. 

Paavali rinnasti palvelutyönsä tunkiolla olemiseen. Hän kantoi sielussaan syviä haavoja, jotka uskonystävät olivat häneen lyöneet. Siksi hän toteaa: ”Mutta siitä minä hyvin vähän välitän, että te minua tuomitsette tai joku inhimillinen oikeus; en minä itsekään tuomitse itseäni, sillä ei minulla ole mitään tunnollani, mutta en minä silti ole vanhurskautettu, vaan minun tuomitsijani on Herra” (1. Kor. 4:3–4). 

Paavali koki nöyrästi, ettei hän ole syytön, mutta myös tiesi, että hänen armahtajansa on Herra. Ei haavoja ilman syytä. 

Kuinka paljon olemmekaan menettäneet herätysliikkeessämme armoituksia ja yhteistä vaikutusvaltaamme sen vuoksi, että emme ole kyenneet hoitamaan niitä vammoja, jotka ovat syntyneet työtoverien kesken? 

Meidän jokaisen hengellinen käyttökelpoisuutemme edellyttää, että mielemme on puhdas. Silloin voimme nostaa puhtaat kätemme ilman vihaa ja epäilystä. ”Yhden minä teen, minä unohdan sen mikä on takana ja katson siihen, mikä on edessä”, huudahti Paavali ollessaan vankilassa Roomassa (Fil. 3:13). Usein tähän prosessiin tarvitaan myös työtovereita auttajiksi.

On tärkeää, että tahdomme antaa anteeksi, siunata, rohkaista ja puhua hyvää toisistamme. On myös tärkeää olla valmis kulkemaan työtoverin rinnalla silloin, kun näemme hänet vammautuneena haavojensa tähden.

Veikko Kokkonen

Kirjoittaja on emeritusseurakunnanjohtaja.


ROOMALAISKIRJEEN 12 LUKU

ONKO JÄRJELLISTÄ JUMALANPALVELUSTA, JA JOS ON, NIIN MILLAISTA SE ON?

1 Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet,
- antamaan ruumiinne eläväksi,
- pyhäksi,
- Jumalalle otolliseksi uhriksi;
tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.

VOIKO USKOVALLA OLLA – IDOLIA?

2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan,
vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta,
tutkiaksenne,
- mikä on Jumalan tahto,
- mikä hyvää ja
- otollista ja
- täydellistä.


ONKO MINUN NÄKEMÄNI "PEILIKUVA" EHYT,VAI RIKKINÄINEN,
ETTEI VAAN VALLAN PELLEPEILI, JOKA VÄÄRISTÄÄ MINÄ KUVANI?

3 Sillä sen armon kautta, mikä minulle on annettu, minä sanon
- teille jokaiselle,
- ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii,
- vaan ajatella kohtuullisesti, sen uskonmäärän mukaan, minkä Jumala on kullekin suonut. 


MITEN LAHJAT TULEVAT ESIIN - ONKO SE MEIDÄN FIILIKSESTÄ KIINNI,
NYT MINUSTA TUNTUU-PERIAATTEELLA, NYT MINÄ PALVELEN?

4 Sillä niinkuin meillä yhdessä ruumiissa on monta jäsentä, mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä,
5 niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä;
6 ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu;
jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on;
7 Jos virka, pitäköön virastaan vaarin; jos joku opettaa, olkoon uskollinen opettamisessaan;
8 jos kehoittaa, niin kehoittamisessaan;
joka antaa, antakoon vakaasta sydämestä;
joka on johtaja, johtakoon toimellisesti;
joka laupeutta harjoittaa, tehköön sen iloiten.


MIKÄ ON SE SALAISUUS, ETTÄ JONKUN TYÖSSÄ ON SIUNAUS.

TOISEN TYÖSSÄ EI OLE, VAIKKA MOLEMMAT TEKEVÄT AHKERASTI TYÖTÄ. MIKÄ MÄTTÄÄ?

9 - Olkoon rakkaus vilpitön,
- kammokaa pahaa,
- riippukaa hyvässä kiinni.
10 - Olkaa veljellisessä rakkaudessa helläsydämiset toisianne kohtaan;
- toinen toisenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne.
11 - Älkää harrastuksessanne olko veltot;
- olkaa hengessä palavat;
- palvelkaa Herraa.
12 - Olkaa toivossa iloiset,
- ahdistuksessa kärsivälliset,
- rukouksessa kestävät.
13 - Pitäkää pyhien tarpeet ominanne;
- harrastakaa vieraanvaraisuutta.
14 - Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkääkä kirotko.
15 - Iloitkaa iloitsevien kanssa,
- itkekää itkevien kanssa.
16 - Olkaa keskenänne yksimieliset.
- Älkää korkeita mielitelkö, vaan tyytykää alhaisiin oloihin.
- Älkää olko itsemielestänne viisaita.
17 - Älkää kenellekään pahaa pahalla kostako.
- Ahkeroikaa sitä, mikä on hyvää kaikkien ihmisten edessä.
18 - Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa.
19 - Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".
20 - Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle".
21 - Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.

Tässä me kaikessa onnistumme, ihan oikeasti!
Kuinka voin näin sanoa?

Fil. 4:13
Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.

Fil. 1:6
- varmasti luottaen siihen, että hän,
- joka on alkanut teissä hyvän työn,
- on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka.

Jos ja kun me ajattelemme toisin, vääristelemme Sanan totuutta.
On mieletöntä kyseenalaistaa Kristuksen valintaa, ruumiin jonkin toisen jäsenen arvoa, kutsumusta tai tehtävää koska silloin epäilemme itse Jumalaa joka on heidät kutsunut, nimeltä.
On hyvä muistaa, että kukaan ei ole täydellinen ja Herra itse on asettanut meidät kunkin paikalleen ja me saamme levätä tässä tietoisuudessa

1. Kor. 12:18
- Mutta nyt Jumala on asettanut jäsenet,
- itse kunkin niistä, ruumiiseen,
- niin kuin hän on tahtonut

Älkäämme siis väheksykö toistemme palvelutehtävää tai asemaa
ajattelemalla itsestämme enemmän kuin pitäisi
vaan eläkäämme rauhassa, toinen toistamme jatkuvasti siunaten ja
olkaamme uskollisia omalla paikallamme.

Vaikka voimme tehdä saman palvelustyön eritavalla, mutta lopputulos on yhtä hyvä!
Olemme kaikki tasa-arvoisia Jumalan edessä Kristuksessa.Laitan tähän erään konferenssin sanoman, joka on ajankohtaisempi kuin koskaan.


Elämme ihmeellisiä aikoja ennen JEESUKSEN tuloa. Nyt on tullut aika valmistaa tie HERRALLE sydämiimme ja Suomeen, jotta voisimme nähdä myös Suomessa tämän saman Lopunajan Pyhän Hengen Herätyksen, joka on jo räjähtänyt maailmassa.

Tässä kirjeessä liitteenä HERRAN Oraakkeli ”SEKSUAALISYNNIN VOITTAMINEN”. Suosittelen lämpimästi kaikille luettavaksi tämän elämää muuttavan ja ikuisuutta siunaavan voimallisen opetuksen!

HERRAN Väkevä Profeetta vieraili Tsekeissä 21.-22.4.2016, ja tuohon historialliseen HERRAN Kokoukseen Suomen tiimimme sai myös osallistua. Alla tiivistelmä 12 tunnin Voimallisen Pastorikonferenssin Sanomasta; mitä HERRA Puhui Euroopalle:

 

JUMALAN Näkökanta seksuaalisyntiin: Valtatie hautaan Profeetta Dr. Owuor Kun HERRA Taivaan Jumala, joka loi sinut, näkee sinun menevän seksuaalisyntiin; niin toisin sanoen Hän näkee sinun menevän valtatielle, joka johtaa hautaan.

Tänään olen käsittelemässä sitä, kuinka katkaista seksuaalisynnin kahleet. Ensin haluamme kuitenkin katsoa hieman Sanaa.
Lue Sanalaskut 5:1-23 ja Sananlaskut 7:1-27. Nyt luemme Sanalaskut 9:14-18 saattaessamme päätökseen perustuksen.
Kuinka Jumala katsoo seksuaalisyntiä; Herra, joka loi sinut. Kuinka Hän katsoo seksuaalisyntiä?
Näet erittäin selvästi, että seksuaalisynti on valtatie, joka johtaa hautaan - Herra sanoo niin. Nyt luemme vain kaksi jaetta saattaessamme päätökseen perustan.

Luemme Sananlaskut 9: 14-18.
14 Hän istuu talonsa ovella, istuimella kaupungin kummuilla, tämä on seksuaalisynti, joka istuu siellä. 15 kutsumassa ohikulkijoita, jotka käyvät polkujansa suoraan eteenpäin: 16 "Joka yksinkertainen on, poiketkoon tänne"! Ja sille, joka on mieltä vailla, hän sanoo: Hän sanoo he, joilla ei ole harkintakykyä. Katsokaa eteenpäin jaetta 18, 18 Eikä toinen tiedä, että haamuja (kuolema) on siellä, että hänen kutsuvieraansa ovat tuonelan laaksoissa. Lopettelen nyt tätä pohjustusta: kuinka HERRA katsoo seksuaalisyntiä sinun elämässäsi? Näet, että on yksi asia, josta Herra puhuu ilman epäselvyyttä; - Hän sanoo, seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan. Lopetellaan nyt tätä pohjustusta, jonka aiheena on ollut: kuinka Jumala näkee seksuaalisynnin? Alan nyt mennä sitä kohti, kuinka HERRA on antanut meille ratkaisun päästä sen yli ja voittaa se.


SEKSUAALISYNNIN VOITTAMINEN Osa 2.

2
Haluan sinun tietävän, että paholainen esittelee seksuaalisynnin lukuisilla eri tavoilla. Toisin sanoen paholainen esittelee kuoleman, mutta hän on kuorruttanut ja päällystänyt sen seksuaalisella himolla ja viettelevällä lipevällä puheella. Joten haluat olla hyvin varovainen näiden asioiden suhteen, joista Herra varoittaa sinua: lirkutteleva puhe, hänen kauniit viettelevät silmänsä ja katseensa. Se on ’cosmos’ kreikaksi eli ’maailma, maailmallisuus’. Ole varovainen maailman kauneuden kanssa, maailman kosmeettisuuden kanssa.  Katsotaan viimeistä Sananpaikkaa liittyen siihen, kuinka Herra katsoo seksuaalisyntiä. Nyt tämän Sananpaikan jälkeen alamme nähdä, kuinka pääset tästä ulos.

1 Korinttolaiskirje 6:12
Hän sanoo, 12 Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita. Jakeessa 13 Hän sanoo, 13 Ruoka on vatsaa varten ja vatsa ruokaa varten; ja Jumala on tekevä lopun niin toisesta kuin toisestakin. Mutta ruumis ei ole haureutta varten, vaan Herraa varten, ja Herra ruumista varten; Näet tässä yhden asian, on hyvin mielenkiintoista, että Herra puhuu ruoasta. Liittyen seksuaalisyntiin Hän puhuu nyt ruoasta ja vatsasta. Sitten Hän puhuu siitä vapaudesta, joka sinulla on: ”Kaikki on luvallista”. Daavidilla oli kaikki vapaus mennä sotaan sen sijaan, että jäisi kotiin katselemaan tuota naista kylpemässä alakerrassa alasti. Kun menemme eteenpäin, niin alat ymmärtää, kuinka voittaa seksuaalisynti; yksi asia on varmistaa se, että lähdet sotaan. Älä jää kotiin. Me emme vielä käsittele kuitenkaan ratkaisua. Näet, että Hän puhuu vapaudesta. Simsonilla oli kaikki vapaus olla menemättä Delilan luokse. Seurakunnalla on kaikki
vapaus vastustaa Delilaa pääsemästä sisälle. Kuitenkin Delila pääsi seurakuntaan sisään viekoitellen sen ja sitten seurakunta paljasti kaikki HERRAN salaisuudet hänelle. Jumalan voima lähti pois seurakunnasta aivan, kuten Jumalan voima lähti pois Simsonista. Näemme Herran tekevän täysin selväksi, että seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan. Näet, että Hän puhuu ruoasta liittyen seksuaalisyntiin. Miksi Hän puhuu ruoasta? Hän haluaa sinun ymmärtävän, että se liittyy aina    lihaan, lihallisuuteen. Näet ensimmäisen ratkaisun  seksuaalisyntiin tässä. Voit nähdä, että jos puhut lihallisuudesta ja ruoasta, niin silloin paastoaminen on ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleesi. Hän siis puhuu ruoasta liittyen seksuaalisyntiin ja Hän puhuu lihasta ja Hän sanoo, että ruumis ei ole tarkoitettu seksuaalista moraalittomuutta varten, vaan se on tarkoitettu Herraa varten.
1 Korinttolaiskirje 6:14,
Hän sanoo, 14 ja Jumala, joka herätti kuolleista Herran, on herättävä meidätkin voimallansa. 15 Hän sanoo, Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne ovat Kristuksen jäseniä? Tämä on nyt yllätys. Hän alkaa kertoa sinulle, että itseasiassa sinun ruumiisi ei kuulu sinulle. Katso kuinka Hän lähestyy sinua nyt. Liittyen seksuaalisyntiin, Hän alkaa kertoa sinulle, että sinun ruumiisi ei nyt edes kuulu sinulle enää. Sinun ruumiisi kuuluu Kristuksen Pyhään Ruumiiseen; Pyhä, Pyhä! Ottaisinko siis Kristuksen jäsenet ja tekisin ne porton jäseniksi? Pois se! 16 Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi". 17 Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan. Katso mitä Hän sanoo jakeessa 18, “Paetkaa haureutta.” Lähtekää pois sieltä!

”Alat ymmärtämään, kuinka voittaa seksuaalisynnit; yksi tapa on varmistaa, että lähdet sotaan. Älä jää kotiin.”
Pakene seksuaalista moraalittomuutta!


3
Kristuksen imagon saastuttaminen
Kunnioita JUMALAA ruumiillasi Älä yritä ainoastaan selvitellä sitä, älä sano, “hoidan asiaa”, vaan sen sijaan juokse pakoon seksuaalista moraalittomuutta, kuulitko! ”Juttelen vieläkin asiasta pastorini kanssa ja asun miehen kanssa ja emme ole naimisissa. Pastorini auttaa minua selvittelemään tätä.” Herra sanoo, pakene! Tämä on yksi niistä asioista, joista Jumala käskee sinua pakenemaan. Hän sanoo; älä vain ainoastaan ”selvittele sitä”, vaan juokse pakoon syntiä. Mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän jakaa sen kahteen osaan. Hän sanoo, ”Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan.” Hän alkaa selittää sinulle, että mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Minä JEHOVA Jumala, Minun täytyy jakaa silloin synti kahteen osaan. Seksuaalisynti on ainoa synti, jossa teet syntiä omaa ruumistasi vastaan, sisällä ruumiissasi. Espanjaksi he sanovat ’entro’. Hän sanoo, että kaikki muut synnit tehdään ruumiisi ulkopuolella. Mitä tulee seksuaalisyntiin, siinä teet syntiä omaa ruumistasi vastaan. Kuuntele mitä Hän sanoo, “Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?” Hän alkaa kertoa sinulle, että sinun ruumiisi on itseasiassa Pyhän Hengen pyhä asumus. Et voi siis millään yhdistää tätä ruumista seksuaalisyntiin. Toisin sanoen, mitä tulee seksuaalisyntiin, niin
itseasiassa murehdutat Pyhän Hengen. Sinun ruumiisi on Pyhän Hengen asuinsija. Joka kerta kun teet seksuaalisyntiä, niin murehdutat Pyhän Hengen, jonka tulisi asua sinussa. Jos olet Kristitty, niin se on vielä pahempaa, koska jokaisen Kristityn tulisi olla Pyhän Hengen pyhä temppeli. Pyhällä Hengellä ei ole paikkaa silloin asua sinussa. Katso mitä Hän sanoo tässä, ”Ette ole itsenne omat. Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne” Tämä tarkoittaa, että nyt sinun ruumiisi ei edes kuulu sinulle. Jeesus osti sinun ruumiisi. Sinun tulee pyytää Herralta lupa, ennen kuin teet mitään tällä ruumiillasi. Se tarkoittaa, että jos menet seksuaalisyntiin, niin kuuntele mitä olet tehnyt – olet juuri jättänyt huomioimatta sen hinnan, minkä Hän maksoi; sen kalliin hinnan ruumiisi lunastamisesta ja sinä tahraat Jeesuksen. Mikä on seksuaalisynnin määritelmä? Raamattu sanoo, että sen mukaan, kuinka nainen on pukeutunut, häntä voidaan nimittää prostituoiduksi. Sama juttu miesten kanssa, jos kävelet ympäriinsä korvalävistyksien ja rastojen kanssa. Joissain kaupungeissa, kuten San Franciscossa Yhdysvalloissa, he sanovat, että olet homoseksuaali, jos teet näin ja miehet seuraavat sinua. Olet prostituoitu. Olen nähnyt heitä seurakunnissa. He ovat rastoittaneet hiuksensa ja lävistäneet nenänsä, lävistäneet korvansa ja he ovat miehiä. He ovat prostituoituja. 
Perustuen siihen kuinka pukeudut, Raamattu kutsuu sinua prostituoiduksi. Hän sanoo, että sinun tulisi kunnioittaa Jumalaa ruumiissasi. Et voi mitenkään alkaa tuomaan seksuaalista moraalittomuutta ruumiiseesi, silloin murehdutat Jeesuksen. ”Olen Kristitty. Pukeudun minihameisiin, napapaitoihin ja paljastan jalkani ja rintani”. Ihmiset alkavat ihmetellä, mikä tällainen imago oikein on? Sinä annat Jeesuksesta todella saastutetun imagon. Et ole sen erilaisempi kuin hän, joka on tehnyt Da Vinci Koodi elokuvan ja sanot olevasi Kristitty. Sinä saastutat Jeesuksen Pyhän Nimen. Et ole erilaisempi kuin jumalanpilkka elokuvateattereissa. Hän sanoo, että sinun ruumiisi on ostettu. Herra Taivaan Rakas on ostanut ruumiisi Hänen omalla elämällään. Hän sanoo, ”Et voi yhdistää sitä porton kanssa”. Kuinka sitten olet hyväksynyt jopa homoseksualismin seurakunnassa? Kuinka ihmeessä? Kuinka et tiennyt Hänen sanovan, että seksuaalisynnissä on aina kuolema? Muistakaa Eeliä. Eeli rakasti Jumalaa. Hän todella rakasti Jumalan teitä, ja Jumalalla oli liitto tämän miehen kanssa. Hän kertoi Eelille, että poikasi tulevat aina olemaan edessäni. Hänellä oli ikuinen liitto hänen kanssaan. Muista, että meidän Jumalamme on ikuinen liittojen kunnioittaja.
”Hän alkaa kertomaan sinulle, että sinun ruumiisi on itseasiassa Pyhän Hengen pyhä asumus. Ei ole siis mitenkään mahdollista, että voit yhdistää tämän ruumiin seksuaalisyntiin.” Kunnioita JUMALAA ruumiillasi


”Olen Kristitty. Pukeudun minihameisiin, esittelen jalkojani ja rintojani.” Et ole sen erilaisempi kuin hän, joka on tehnyt Da Vinci Koodi elokuvan. Saastutat Jeesuksen
Pyhän Nimen.”

4
Hän kunnioittaa liittoja loppuun saakka, mutta kun Eeli epäonnistui nuhtelemaan seksuaalisyntiä alttarilla ihmisten parissa, niin Jumala unohti tuon liiton ja tappoi hänet. Mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Jumala on aina valmis sanomaan ”En tunne sinua”. Hän tulee sulkemaan ovet sinulta. Eeli kuoli. Eeli, jonka kanssa Jumala puhui; ei lopulta edes tiennyt enää, kuinka Jumala puhuu. Kun Jumala alkaa lähettää luoksesi Profeetan, niin ole hyvin varovainen. Eelin luokse lähetettiin Profeetta ja Daavidille lähetettiin Profeetta Naatan. Kun Herra alkaa lähettää luoksesi Profeettansa, se tarkoittaa, että Hän on sulkemassa ovea, jonka kautta Hän puhuu sinulle suoraan. Hän on saanut tarpeekseen sinun kanssasi. Hän on sulkenut sen. Te naiset, jotka kuuntelette minua nyt; olette kärsineet niin paljon, olette tulleet hylätyiksi, miehenne ovat kuolleet. Teillä on vain Jeesus enää jäljellä. Hän on JEHOVA, sinun Jumalasi, etkä halua Hänen unohtavan sinua. Kuitenkin, mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän haluaa sulkea oven sinulta. Tämä tarkoittaa, että seksuaalisynti on yksi synti, missä Jumala on valmis, milloin tahansa, sulkemaan oven sinulta. Ei ihme, että voitelu jättää palvelijat saman tien. Näetkö, kuinka Herra
katsoo seksuaalisyntiä? Miksi seurakunta on käsitellyt seksuaalisyntiä niin kevyesti? Olin todella tyrmistynyt, kun näin seksuaalista tanssimista alttarilla. Sanoin, ”Herra, tiedän sinun tiesi, ne ovat pyhiä, mutta tämä on epäpyhää”. Meidän Jumalamme on sama Israelin Pyhä. Näin seksuaalista pukeutumista seurakunnassa. Kuulin kertomuksia, kuinka puolipukeiset naiset menevät seurakunnan parvelle istumaan ja pastori saarnaa alhaalla, himoiten ja saastuttaen Herran alttaria. Herra näytti minulle monia seurakuntia; kondomeita kerättiin yörukouskokousten jälkeen ja ihmettelin ja sanoin, ”Herra onko sinulla vieläkin sama Raamattu?” Menin piispojen ja pastoreiden luokse ja sanoin, ”Haluan puhua kanssasi. Herra näytti minulle seurakuntasi”. Olin niin tyrmistynyt siitä, kuinka kevyesti seurakunta käsittelee seksuaalista moraalittomuutta. Olen juuri saanut päätökseen tämän opetuksen perustan rakentamisen. Näet, että joka kulmassa Jumala puhuu kuolemaa – kuolema, kuolema, kuolema, kuolema seksuaalisynnille. Haluan sinun tietävän, kuinka katkaiset seksuaalisen moraalittomuuden kahleet?
Seksuaalisynti juurtuneena tämän päivän seurakuntaan
”Mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Jumala on valmis sanomaan ”en tunne sinua”. Hän tulee sulkemaan ovet sinulta. Ei ihme, että voitelu jättää palvelijat saman tien.”


Kuolema: seksuaalisynnin rangaistus

5
Aloitetaan nyt katsomalla, kuinka sinä käsittelet seksuaalisynnin tilannetta omassa elämässäsi ja seurakunnassasi? 1. Tessalonikalaiskirjeessä annetaan ratkaisu. En halua sinun unohtavan seuraavaa, jonka olen tehnyt hyvin selväksi sinulle: Jumalan näkökulman, Herran näkökannan seksuaaliseen moraalittomuuteen, seksuaalisyntiin. Mitä tulee seksuaalisyntiin, nyt Hän haluaa niputtaa kaikki synnit yhteen ja jakaa ne kahteen osaan. Mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Hän tahtoo sanoa, että ne muut ovat erilaisia, tämä tässä on erityinen synti. Tämä tässä on nyt vakavaa Minulle ja se on hyvin kriittistä, koska näet Hänen tuovan nyt Pyhän Hengen mukaan. Pyhässä Kolminaisuudessa viimeinen, jota haluat murehduttaa, on Pyhä Henki. Hän sanoo hyvin selvästi, että jos murehdutat Pyhän Hengen, jos pilkkaat Pyhää Henkeä, niin istut hyvin hankalalla paikalla, sinulle ei voida antaa edes anteeksi. Tiedät myös, että meidän Herramme sanoo hyvin selvästi, että et voi nähdä Häntä. Kukaan ei tule näkemään Herraa, ellei hän kävele Pyhyydessä.
Heprealaiskirje 12:14.
Löydät hyvin selvästi, että Matteuksen evankeliumissa luvussa 5 jakeessa 28 Hän sanoo, ”Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.” Tämä tarkoittaa, että et voi elää pyhyydessä, ellet vastaanota Pyhää Henkeä. Nyt olet saastuttanut sen temppelin, jonne Pyhän Hengen olisi pitänyt tulla asumaan. Hän sanoo, ”Hän ei voi sekoittaa jumalattomuutta vanhurskauteen.” Sinun täytyy pyhittää ruumiisi olemaan Pyhän Hengen Pyhä Temppeli, ja siten voit vastaanottaa Pyhän Hengen täyteyden ja kävellä pyhyydessä tai muuten et tule näkemään HERRAA. Kuitenkin, nyt olet saastuttamassa tuota ruumista prostituutiolla ja seksuaalisynnillä, jonka näet rehottavan joka puolella seurakuntaa. Näet nuorisoseurakunnan, joka on täynnä seksuaalisyntiä. Näet aikuisten seurakunnan, siellä on seksuaalisyntiä. Menet saarnastuoliin, sielläkin on seksuaalisyntiä. Tämä on se päivä, tämä on se hetki tämän seurakunnan tietää, kuinka Jumala katsoo seksuaalisyntiä, ja on tullut aika erottautua tästä synnistä. Tämä on seurakunnan aika tuntea todellinen Jumalan Sana liittyen seksuaalisyntiin, jotta seurakunta voi erottautua tai muuten ei-kristityt eivät edes halua tulla seurakuntaan. Kun he tulevat näkemään seksuaalisynnin seurakunnassa, se estää heitä tulemasta sinne. Tämä on hyvin tärkeää. Katsotaan kuinka katkaista seksuaalisynnin ja himon kahleet. Uudelleen, haluan tehdä sinulle selväksi, että se alkaa halusta, kaipauksesta ja kehittyy himoksi. Jos voit vain ajatella seksuaalisyntiä, niin olet langennut siihen. Jos se vain pistäytyy mielessäsi, niin
olet jo langennut. Tämä on avain. Jos näet, että se käy mielessäsi, niin sinun täytyy tehdä parannusta ja itkeä Jumalalle, että Hän täyttäisi sinut Pyhällä Hengellä. Sillä kun Uusi Laki tuli, niin HERRA sanoi, nyt sinä et tarvitse kahta tai kolmea todistajaa, kuten Mooses tarvitsi pantaessa täytäntöön kuolemaa sille, joka oli saastuttanut liiton. Nyt Hän sanoo, että pelkästään katsomalla naista himoiten, olet jo tehnyt huorin hänen kanssaan. Kuitenkin tämä sama Raamattu sanoo; mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
1.Tessalonikalaiskirje 4 jakeet 3-8,
Hän sanoo, ”3 Sillä tämä on Jumalan tahto, teidän pyhityksenne, että kartatte haureutta,” Tämä tarkoittaa, että jo silloin kun Herra loi sinut, Hän jo näki lihasi heikkouden. Kuitenkaan tämä sama Jumala ei voi olla tottelematon omalle Sanalleen. Hänen oma Sanansa sanoo, että seksuaalisynnistä seuraa kuolema. Hän sanoi, että Hän tulee näyttämään tien ulos. Hän sanoo, “on minun tahtoni, että samoin kuin minä sinut loin, tahdon myös, että sinut pyhitettäisiin, jotta voit välttää seksuaalisyntiä”. Hän puhuu lihasi kontrolloimisesta, kuinka voit kontrolloida lihaasi. Tiedän, että tulet sanomaan, “Tarvitsen Pyhän Hengen, jotta voin kontrolloida lihaani”. Annahan kun kerron jotain todella tärkeää. Sinulla tulee olla ensiksi tahtoa ”minä tahdon”, koska muistat, kuinka Hän sanoi, että olet sallittu tekemään, mitä tahansa haluat. Simsonilla oli vapaa tahto, Daavidilla oli vapaa tahto, Eelillä oli vapaa tahto. Sinulla tulee olla se tahtotila, halu. Kun sinulla on tahtoa, niin sitten Pyhä Henki on tervetullut tulemaan, kutsuttuna sinuun, jotta voit aloittaa pyhitysprosessin. Hän voi johdattaa sinua itsekuriin sillä tavoin, jotta se on kunniallista ja pyhää. Muista nämä kaksi; kunniallista ja pyhää. Hän sanoo jakeessa 5-6, 5 ei himon kiihkossa niin kuin pakanat, jotka eivät Jumalaa tunne; ja jakeessa 6 Hän sanoo, 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niin kuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet. Myös Roomalaiskirjeessä luvussa 1 voit nähdä, mitä Jumala voi tehdä seksuaalisynnin suhteen. Yksi Raamatun tärkeimmistä välineistä ja ratkaisuista seksuaalisynnin kahleiden murtamiseen on viisaus ja ymmärrys siitä, mitä Jumalan Sana sanoo liittyen seksuaalisyntiin. ”Minun kansani joutuu perikatoon, sillä se on ymmärrystä ja viisautta vailla.” Roomalaiskirje luku 1 jae 21 – näet mitä Jumala voi tehdä seksuaalisynnin suhteen. Toin tämän tarkoituksenmukaisesti sinun tietoosi, jotta voisit olla varustettu ja tietoinen tämän vakavuudesta ja voit itse tehdä valinnan. Tie seksuaalisynnin voittamiseen: Määrätietoisen ratkaisun kehittäminen


6
Roomalaiskirje 1:21,
Hän sanoo, 21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Jae 22 Roomalaisille 1 sanoo, 22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet 23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Tämän ymmärtäminen tulee olemaan todella suuri asia ja se varustaa sinut voittamaan seksuaalisynnin. Nyt, merkitse jae 24, Hän sanoo, 24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa. Näet, että Jumala on hylännyt sinut, mitä tulee seksuaalisyntiin. Ymmärrys siitä tosiasiasta, että HERRAN Uudessa Liitossa Jumala on valmis hylkäämään sinut, mitä tulee seksuaalisyntiin, on väline sinulle päättää ja valita vastustaa seksuaalisyntiä. ”Minä olen sinun Luojasi. Kukaan ei rakasta sinua enemmän kuin Minä, joka sinut loin, mutta mitä tulee seksuaalisyntiin, niin olen valmis luovuttamaan sinun suhteesi – hylkäämään sinut sinne synnilliseen haluun seksuaalihimossasi. Jae 26, 26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Tämä on toinen kerta, kun Jumala sanoo, että Hän hylkäsi heidät seksuaalisynnin tähden. Jakeissa 24 ja 26 Herra on valmis hylkäämään sinut, mitä tulee seksuaalisyntiin. Jae 26 toistaa sen ”mitä tulee tähän asiaan, niin haluan ja pystyn hylkäämään sinut, luovuttamaan sinut häpeälliseen himoon – seksuaalisyntiin." Jae 28, ”28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.” Kolme kertaa Hän sanoo “Minä voin hylätä sinut”. Kolme kertaa; Jumalan viisaus; ymmärrys siitä tosiasiasta, että Jumala voi hylätä sinut, toimii työvälineenä, jotta sinä pelkäisit seksuaalisyntiä ja jätät sen rauhaan. Palataan takaisin siihen, mitä olimme lukemassa.
1. Tessalonikalaiskirje luku 4, olemme menneet jakeeseen 6 saakka. Olen juuri tuonut sinut Roomalaiskirjeeseen, jotta voisit ymmärtää, että viisaus ja ymmärrys Jumalan Sanasta liittyen seksuaalisyntiin ovat työväline numero 1 seksuaalisynnin kahleiden katkaisemisessa. Jos tiedät, että ”jos kosken tähän, niin se tulee polttamaan minua”, niin silloin et tule koskemaan siihen. Seurakunnalla ei ollut viisautta ja ymmärrystä siitä, että jos se koskee tähän tuleen, niin se tulee palamaan. Seurakunta koski tuleen ja siksi se palaa nyt. Seksuaalisynti on juuri nyt hyvin syvällä seurakunnassa ja se palaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että se tulee kadottamaan Herran, sillä ilman pyhyyttä kukaan ei tule näkemään Herraa. Joten on hyvin suuri tarve sille, että seurakunta alkaa puhua ääneen ja käsitellä seksuaalista syntiä seurakunnassa. Ihmettelen, kuinka voit edes sallia naisten pukeutuvan haureellisella tavalla seurakunnassa. Nouskaamme ylös nuhtelemaan seksuaalisyntiä. Tietäkäämme, että seurakunta, joka vastaanottaa seksuaalisynnin, on kutsunut kuoleman seurakuntajäsenilleen.
1. Tessalonikalaiskirje 4 jae 7,
Hän sanoo, ”7 Sillä ei Jumala ole kutsunut meitä saastaisuuteen, vaan pyhitykseen. Ja Hän sanoo, 8 Sentähden, joka nämä
hylkää, ei hylkää ihmistä, vaan Jumalan, joka myös antaa Pyhän Henkensä teihin.” Mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän antaa sinulle ohjeen, että Jumala kutsui sinut elämään puhdasta ja pyhää elämää. Hän sanoo, että jos hylkäät sen, niin olet itseasiassa hylännyt Minut. Nyt kuuntelehan tätä, mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän sanoo, jos hylkäät ohjeeni seksuaalisyntiä vastaan, niin olet itseasiassa hylännyt minut. Toisin sanoen, olen saanut tarpeekseni sinusta. Sinä et ole valinnut minua. Joten jos hylkäät Herran ohjeet, joissa Hän varoittaa sinua, niin se on kuin tuli. Se tuo aina mukanaan kuolemaa. Vältä sitä naista, vältä sitä miestä. Älä anna sen maailman (cosmos) heissä vietellä sinua, sen viettelevän kauneuden, jota hän esittelee. Hän on itseasiassa kuolema. Hän sanoo, jos et seuraa Jumalan ohjeita liittyen seksuaalisyntiin, niin olet itseasiassa hylännyt Minut. Viedään tämä seuraavalle tasolle. Kuinka katkaiset seksuaalisen himon kahleet? Olemme juuri nähneet 1. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 4 Hänen sanovan; ensimmäinen asia, jonka sinun tulee tehdä, on varustaa itsesi ymmärryksellä siitä, mikä on seuraamuksena seksuaalisyntiin lankeamisesta. Näemme Hänen puhuvan hyvin selvästi, että jos et seuraa Minun ohjeitani ja lankeat, niin olet hylännyt Minut. Sanot, ”Herra Jeesus, rakastan Häntä!” – ja kuitenkin olet seksuaalisynnissä! Hän sanoo, että jos epäonnistut seuraamaan Hänen ohjeitaan tässä, niin olet hylännyt Hänet. Hän sanoo, että se oli Hänen tahtonsa, Hänen suunnitelmansa, Hänen alkuperäinen tarkoituksensa, että sinut pyhitetään, jopa ennen luomistasi ja erotetaan seksuaalisesta moraalittomuudesta. Jatketaan nyt
1. Korinttolaiskirjeeseen lukuun 5.
Nyt tarkastelemme, kuinka murtaa ne kahleet; vastustaa seksuaalisia houkutuksia, kuinka sulkea ovi. 1. Korinttolaiskirje luku 5 jakeet 1-2 on riittävä nyt. Hän sanoo, ”1 Yleensä kuuluu, että teidän keskuudessanne harjoitetaan haureutta, jopa semmoista haureutta, jota ei ole pakanainkaan keskuudessa, että eräskin pitää isänsä vaimoa. 2 Ja te olette paisuneet pöyhkeiksi! Eikö teidän pikemminkin olisi pitänyt tulla murheellisiksi, että se, joka on tuommoisen teon tehnyt, poistettaisiin teidän keskuudestanne?” Hän sanoo tässä hyvin selvästi, että se, miten vihollinen toi seksuaalisynnin Herran Huoneeseen, seurakuntaan, on sellaista, jota et näe edes pakanoiden keskuudessa. Olemme olleet esimerkiksi paikoissa, kuten Egertonin yliopistossa, jossa opiskelijat tulivat ja kertoivat, ”Me olemme nähneet jopa homoseksualismia öisin seurakunnan alttarilla”. Edes pakanat eivät tee tällaista. Hän sanoo, että mitä tulee seksuaalisyntiin, niin sinun tulisi murehtia, aivan kuten joku olisi kuollut. Haluan sinun tietävän, että HERRA loi sinut sen kapasiteetin kanssa, että pystyt tietämään, mikä on väärin ja mikä on oikein. Olet sitten uudestisyntynyt kristitty tai et – tiedät mikä on oikein, niin se on oikein. Mikä on väärin, niin tiedostat, että tämä on väärin. Jopa ei-kristityillä on Jumalan pelkoa. He tietävät, mikä Jumalan alttari on, eivätkä he voisi tehdä tällaista. Mutta Kristityt ovat tehneet tällaista! He ovat tuoneet tyttöystäviä saarnastuoliin. He ovat tuoneet homoseksualismia saarnastuoliin. Joten yksi päätyövälineistä, joita voit käyttää murtamaan seksuaalisen moraalittomuuden kahleet on se, että tiedostat sen saastaisuuden, mädän ja voit murehtia. Joten voit elää murehtien sitä, nähdessäsi, kuinka pahaa se on Jumalan silmissä. Katsot mitä Herra puhuu ja vertaat ei-kristittyihin; alat murehtia, alat surra, alat itkeä seurakunnan puolesta. Seksuaalisynnin seuraamusten ymmärtäminen
Työvälineitä seksuaalisynnin voittamiseen... Tämä on yksi päätyövälineistä. Katson toista työvälinettä, jota kutsutaan herkkyydeksi; herkkyydeksi Hengessä. Tämä tarkoittaa, että sinusta on tulossa herkkä. En elä vain itseäni varten, olen herkkä sille, mitä tapahtuu Herran Huoneessa, maassa, kansakunnassa, maailmassa, joten erottaudun synnistä. Esirukoilen erottautuneisuudesta käsin. Miljoonat ja miljoonat Kristityt ovat kiinni seksuaalisynnissä; jopa suurin osa seurakunnasta. Ennen kuin menemme parannuksentekoon, niin tehdään ensin selväksi, että ymmärrämme seksuaalisen synnin painavuuden, kuinka HERRA katsoo sitä ja tien ulos siitä. Ei voi olla niin, että teemme parannusta ja sitten palaamme taas takaisin syntiin. Parannuksenteon on oltava sellaista, miten Daavid teki parannusta Herran edessä, kunnes Herra kutsui häntä ”sydämensä mukaiseksi mieheksi”. Ymmärtäkäämme, miten Daavid varustautui, kun hän oli palaamassa takaisin Jumalan luokse, siihen saakka, kunnes hän voitti Jumalan Sydämen. Hän kosketti Jumalan Sydäntä sillä, miten hän palasi takaisin Hänen tykönsä. Mutta miten hän oikein varusti itsensä? Katsotaan Psalmia 51.
Tulen antamaan sinulle joitain hyvin tärkeitä työvälineitä. Näitä välineitä ovat: rukous, hengellinen erottautuneisuus, fyysinen erottautuneisuus, paastoaminen lihan kuolettamiseksi, josta näit Hänen puhuvan 1. Korinttolaiskirjeessä luvussa 6, Jumalan Sana, Pyhä Henki ja paljon muuta. Myöhemmin palaamme näihin edellä mainittuihin seikkoihin ja keinoihin lihan kuolettamiseksi, mutta nyt haluan vain viedä sinut hitaasti siihen, kuinka katkaiset seksuaalisen synnin kahleet. Kuinka Daavid pääsi irti noista kahleista. Kuinka voit katkaista nuo kahleet? Psalmi 51 ja aloitan jakeesta 1 aina jakeeseen 19 saakka, mutta luen jakeesta 5 jakeeseen 11. Katso mitä jae 5 sanoo, ”5 Katso, minä olen synnissä syntynyt, ja äitini on minut synnissä siittänyt. 6 Katso, totuutta sinä tahdot salatuimpaan saakka, ja sisimmässäni sinä ilmoitat minulle viisauden. 7 Puhdista minut isopilla, että minä puhdistuisin, pese minut, että minä lunta valkeammaksi tulisin. 8 Anna minun kuulla iloa ja riemua, että ihastuisivat ne luut, jotka särkenyt olet. 9 Peitä kasvosi näkemästä minun syntejäni, pyyhi pois kaikki minun pahat tekoni. 10 Jumala, luo minuun puhdas sydän ja anna minulle uusi, vahva henki.” Näetkö tämän salaisuuden? Tämä tarkoittaa, Hän puhuu erittäin selvästi siitä, että seksuaalisynti on jotakin, mikä on sydämessä. Tästä syystä Herra sanoi '
Matteus 5:28
”Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.” Tämä kaikki liittyy siis sydämeen! Hän selittää sinulle tässä hyvin selvästi, että jos haluat aloittaa tiesi ulos seksuaalisynnin kahleista, niin anna Herran luoda sinuun uusi sydän. Et voi vain jatkaa paikan parsimista syntiin. Tee näin: pyydä Häntä antamaan sinulle uusi sydän, koska siellä on jotain, jota kutsutaan addiktioksi. He addiktoituvat pornografiaan, he addiktoituvat seksuaalisyntiin, he ovat addiktoituneita miehiin, he ovat addiktoituneita naisiin. Tämä riippuvuus voi katketa ainoastaan pyytämällä Jumalaa luomaan sinuun uuden sydämen. Hän on enemmän kuin kykenevä siihen. Tämä on kahleiden katkaisun aloitus. Et voi sanoa, 20% puhdas ja jätä minulle 30%. Synnistä eroon pääseminen alkaa, kun saat viisauden tiedostaa, että on aika pelätä Jumalan edessä, koska Jumala puhuu kuolemaa seksuaalisynnille. Näet Daavidin itkevän syntiään Jumalan edessä vilpittömästi, aidosti. Et voi piilotella mitään Jumalaltamme. Saatat sanoa “Olen pastori,

SEKSUAALISYNNIN VOITTAMINEN 2.Osan loppu.
Parannuksenteon & Pyhyyden Palvelustyö: www.repentandpreparetheway.org www.jesusislordradio.info
 olen puhdas tai olen seurakunnan jäsen, olen puhdas”. Herra tuntee sinun sydämesi. Sinä himoitset sitä naista seurakunnassa ja olet langennut; himoitset sitä miestä seurakunnassa ja olet langennut. Herra tuntee jokaisen sydämesi solun. Osoitan sinulle Jumalan Sanan mukaista tietä, miten pääset irti seksuaalisesta synnistä. Katso mitä Hän sanoo
Psalmi 51 jakeessa 12,
”12 Anna minulle jälleen autuutesi ilo, ja tue minua alttiuden hengellä.” Anna minulle ilo. Sen sijaan, että etsin iloa naisesta tai miehestä, pyydän, voitko antaa minulle nyt sinun pelastuksesi ilon, jolloin minulla voi olla sanoin kuvaamaton ilo sinun pelastuksessasi. Kukaan nainen tai mies ei voi korvata tällaista iloa. Tämä on se salaisuus. Jos olet etsinyt iloa naisista, pyydä sen sijaan Jumalaa täyttämään sinut pelastuksen riemulla, sanoin kuvaamattomalla ilolla, joka saa sinut vain nauramaan. Kun sinä alat nauraa, ihmiset ajattelevat, että olet hullu. Heprealaisen käännöksen mukaan tuo tarkoittaa: ”huoleton ilo, suruttomuus” – en enää välitä. Olen vain iloinen. En enää välitä, vaikka minun työkaverini menevät kaljalle illalla. Työpaikalla he sanovat; ”tiedätkö, menen treffaamaan poikakaveriani kaljakuppilaan”. Et edes välitä enää tuollaisista asioista. Sinulla on huoleton ilo. En välitä enää. Olen vain iloinen, koska Herra Jeesus on vapauttanut minut tuollaisista asioista. Sinun sydämesi on täynnä riemua, koska sinä tunnet pelastuksen riemun, pelastuksen ilon, joka tulee sinun sydämeesi. Pyydä Herraa täyttämään sydämesi sanoin kuvaamattomalla ilolla. Pelastuksen riemu on yksi suurimmista avaimista katkaisemaan seksuaalisynnin kahleet. Jae 15, Hän sanoo ”15 Herra, avaa minun huuleni, että minun suuni julistaisi sinun kiitostasi.” Voit siis aloittaa vain ylistämään Herraa, kiittämään Herraa. Avaamalla suusi ja alkaen palvoa Herraa, puhumalla Herran pyhiä sanoja; tämä tulee totisesti puhdistamaan sinun sydämesi. Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu. Kerron sinulle, me pääsemme irti seksuaalisynnistä. Vien sinua vähitellen siihen, kuinka voit katkaista kahleet ja alat nähdä, että kun vuodatat sydämesi Herralle ja olet vilpitön Herran kanssa ja sanot Hänelle, ”Herra, pyydän älä katso minun synteihini, minä ansaitsen kuoleman, sydämeni on mätä. Haluan sinun antavan minulle uuden sydämen ja että täytät sydämeni pelastuksen riemulla, koska seksuaalinen synti on addiktoivaa. En halua tätä vanhaa sydäntä, joka pitää seksuaalisynnistä. Haluan uuden sydämen.
Täytä se pelastuksen ilolla ja saa minun huuleni julistamaan sinun kunniaasi Herra”.

Nivalan helluntaiseurakunta
- on juhliva seurakunta -
Perustettu 08.07.1951

Comments