Vieraskirja
  Vieraskirjaan voit lähettää asiapalautteet toimisto@nivalanhelluntaiseurakunta.com   


Tässä mm. Nivalan Rukouskonferenssista palautteita:


kiitosaiheesi
Kiitos aiheeni Rukouskonferenssi. Sain uudistua uskossani. Olin Iisebelin hengen sitomana. Käytin eri hoitomuotoja, jotka sitoivat minun elämääni. Nyt olen kaikesta vapaa, Kiitos ja kunnia Jumalalle!
kiitosaiheesi
Nivalan Rukouskonferenssi oli Jumalan Hengen ja Sanan konferenssi. Ylistävämusiikki ja rukous sekä perinteelliset hengelliset laulut virvoittiva. Mikä sopuisa harmonia. Olen myös ihmetellyt sitä ilma-alaa mikä päivillä oli. Rauhan, ilon ja vapauden luonnollinen olotila.
kiitosaiheesi
Kiitos Rukouskonferenssista. Kutsuttahan ensikesänä myös. Ajankohtaa kannattaa miettiä, olisko elokuu? Samoin voisiko rukoukseen vieläkin enemmän antaa aikaa. Kiitos tosi hyvistä ruuvista, olikuin ravintolassa olisi ruokaillut. Jumalan siunausta kaikille konferenssissa mukana olleille, mutta ennenkaikkea Nivalan helluntaiseurakunnan väelle ja työstä vastuuta kantaneille!
kiitosaiheesi
Kannatti lähteä rukoilemaan, sillä Herra kohtasi minua parantavalla voimalla. Jeesus elää!
kiitosaiheesi
Olipa tasapainoinen konferenssi. Hyvä henkinen. Ei ollut sielullisuutta, mutta armolahjat toimi terveesti. Sain sanoman joka toteutui heti konferenssin aikana! Kiitos sielunhoitajille, jotka olivat kokeneita ja armoitettuja. Siunaten!
kiitosaiheesi
Hallelujaa! Voin sanoa, että olipa kunnon opetusta. Kiitos Israel aamupäivän opetuksista. Pyhän Hengen ilta oli tosi voimallinen ja raitis. Samoin seurakuntaopetus aivan mahtava. Vilposen opetukset oli syvällistä tutkittua Sanaa, tosipaljon asiaa, ehkä liikaakin, ei ihan kaikkea sisäistänyt. Onneksi on CD joita voi kuunnella. Kiitos Jumalalle kaikesta. Onhan ensikesänäkin?
kiitosaiheesi
Voi kiitos rukouskonferenssin järjestäjille. Kyllä on paljon sulattelemista. Sain niin paljon, että tuntuu etten pääse Nivalasta irti ollenkaan. Nyt ymmärrän seurakunnan merkityksen ja tulen hakeutumaan paikallisseurakunnan yhteyteen. Kiitos, kiitos ja velä kerran KIITOS teille ja ennenkaikkea JUMALALLE! Olkaa siunattuja kaikki rakkaat sisaret ja veljet Herrassa!
kiitosaiheesi
Aivan mahtavaa! Opetus, musiikki, rukous, sielunhoito ja hyvät ruoat. Voiko mitään muuta odottaa. Eikä siinä kaikki, vaan se Jumalan läsnäolo, ilmapiiri! Olen siunattu ja siunaan teitä jotka järjestitte tämän juhlan meille kaikille.
kiitosaiheesi
Harvoin saa kuulla niin virvoittavaa musiikkia. Noin monta hanuria ja kitarat, aivan mahtavaa, Hengellisiä ns. perinnelauluja saimme laulaa. Entä nää Romanikuorolaiset, aivan mahtavaa musiikkia, kyllä kosketti. Haapajärven ylistysryhmä tempaisi kyllä jähmettyneimmänkin palvomaan elävää Jumalaa. Hieno kokonaisuus! Siellä missä Herran henki on siellä on vapaus ja Nivalassa se oli ja on varmaan muuloinkin. Siunaten Teitä!
kiitosaiheesi
Kyllä vaan rukouksella on voimaa! Sen sain kokea 12-13.7 Nivalan Rukouskonferenssissa, se voimautti myös minut. Kiitos! Toivottavasti myös järjestävä seurakunta sai kuluilleen sitä millä voitte maksaa velvoitteitanne. Kysynkin, opimmehan antamaan omastamme, juuri sitä, mitä Jumala on meille lahjaksi antanut?! Sillä antaessaan saa!

8.2.2014
Sydämen kiitokset konferenssimatkasta 24.-26.1.2014 järjestäjille ja mukana olleille. Ihana matka, vuoden päästä uusiksi. Herran siunaus kaikille. Paula ja Asko

4.2.2014

Kiitos Herralle, kun saimme jo toisen kerran olla mukana Kalottikonferenssissa 24.-26.1.2014 Kolarissa. Viime vuonna oli hieno matka ja tämä oli vieläkin parempi. Suuret kiitokset Juholle matkan johtajana ja Benjamille, joka kuljetti matkalaiset turvallisesti sekä auttoi laukut ja pussukat oikeille omistajilleen. Majoituksessa ei ollut moittimista, oli mukava asua niin lähellä juhlapaikkaa. Pyhän Hengen läsnäolo oli virvoittavana ja parantavana voimallisesti läsnä kaikissa tilaisuuksissa, myös meno- ja paluumatka oli hoitava, kun saimme kuulla todistuksia, opetusta, lauloimme, rukoilimme ja juttelimme. Kiitollisin mielin ja RunsastaSiunausta toivottaen!
Päivi ja Reijo

31.1.2014
Kiitos että sain olla mukana niin antoisassa konferenssissa. Olen siitä kiitollinen vaikka itkin melkein koko ajan. Kyyneleeni vaan valuivat, ehkä Jumala näin minua hoiti. Siunausta kaikille terveisin Hilkka Taipale

29.1. 2014
Kiitos teille järjestäjille ja kaikille matkalla mukana olleille Rukouskonferensista, jolla sain olla kanssanne mukana - tulin siunatuksi! Ilmoittelettahan vastaavista matkoista joita järjestätte, haluan olla mukana. t. Mauri

28.1.2014
Voi kuinka kiitollinen olen, että pääsin mukaan Rukouskonferenssiin. Aivan uskomatonta, että Jumala kosketti minua ja sain parantua. Käteni on terveet! Tuskat on poissa ja liikerata on pysynyt toiminnassa. Kyllä Jeesus Kristus on sama eilen tänään ja iankaikkisesti! Kiitos, kiitos, kiitos Jumalalle! Teitä matkan järjesstäjiä kiitollisena siunaten! -Irja

28.1.2014
KIITOS HERRALLE!
Kiitos Isälle, kiitos Pojalle, kiitos Pyhälle Hengelle, väkevästä Rukouskonferenssista, jossa saimme olla viime viikonloppuna. Kiitos konferenssin järjestäjille ja kaikille mukana olleille! Tällaiset tapahtumat sytyttävät Jeesuksen seuraajat aivan uuteen voimaan ja voiteluun.....! KIITOS !
- Aulis

27.1.2014
Kiitos tosi antoisasta rukouskonferenssista Kolarissa 24.-27.1.
Matka oli tosi siunaukseksi.
Sain kokea Jumalan Sanan ja Pyhän Hengen uudistavan ja parantavan voiman.
Kiitokset konferenssin ja matkan järjestäjille sekä kaikille matkalla mukana olleille.

18.1.2014 Kuka näitä sivustoja tekee? Hän on kyllä siunaukseksi!
Olen lukemalla lukenut niitä, olen iloinut ja saanut siunauksen. Voimia edelleen siunattuun työhönne!
Vastaua: (Pastorihan se aamuyön tunteina yrittää niitä tehdä, kun muut nukkuu, hän kukkuu!
Anteeksi vaan, että virheitäkin tulee ja uupumus jo silloin painaa. Itse en ole tyytyväinen sivustoihuín, kun ei ole aikaa tehdä kunnolla.)


11.1.2014 PONGASIN SIVUSTONNE. VOIKO SUOMEN SIIONISSA OLLA TÄLLÄISTA. SIVUSTONNE ON PARHAAT LÖYTÄMÄNI SEURAKUNTIEN SIVUSTOISSA. ELÄVÄÄ TOIMINTAA!
Vastaus: (On niitä muitakin hyviä sivustoja. Kaikki omalla tavallaan. Ne on vain erinlaisia. Ne on makuasioita, ne!

KIITOS ROHKAISUSTA! Harvoinhan sitä saa.)


Palautteista otos:

-Teill' on tosi elävää toimintaa.

-Valokuva albumi on mahtava.

-Elävät ja mielenkiintoiset sivut.

-Rukoushuoneenne on tosi kaunis ja valoisa.

-Kirkkosali on upee, kuinka kaunista, -kukka-asetelmatkin. Onko ne oikeita?

Vastaua; (On ne oikeita, tekokukkia. Viherkasvit ovat eläviä. Kiitos seurakunnan väelle, että he palvelevat Jeesusta sydämestään!)

10.11.2012 klo 20.15.06

Shalom! Voi että miten ihanat ja koskettavat on teidän srk:n sivut. Kävin katsomassa ja ihastelin lahjakkaasti tehtyjä sivuja, jotka on tehty ammattitaidolla - nöyrällä sydämellä! Sydän, joka tuntee ja kuulee Isän Jumalan sydämen sykkeen ja rakkauden jokaista luotuansa kohtaan. Sivuilta huokuu miten arvokkaita ja rakkaita me olemme Taivaalliselle Isälle ja että Hänelle olemme kaikki samanarvoisia. Tulin niin siunatuksi. Uskon, että jokaiselle, niin erilaisia kuin olemmekin, löytyy näiltä sivuilta ihan erityinen siunaus. Herra Sinua pastori siunatkoon ja arvokasta, rakasta laumaasi. Jeesus rakastaa Sinua, Ps. 139, Ps. 103.

Vastaus: (Kiitos ihanasta ja rohkaisevasta palautteesta. Herra siunatkoon sinua kaikin tavoin mitä teetkin ja minne meetkin, Herra olkoon kanssasi kaikessa! Rukoukseni on myös, että kaiken minkä teen, teen sen Herralleni Jeesukselle Kristukselle!)

Hei!

Kiitos Herralle Särkyneitten iltapäivästä.
Sain kokea uudelleen Jeesukseen rakastumisen.
Todella Pyhä Henki oli vahvasti läsnä. Pyhä Henki oli niin kosketeltavissa ja sainkin koskea sitä sekä sain tärkeän rukous vastauksenkin.
En muista milloin olisin tullut seurakuntaan niin iloisin mielin ja ylistyksen
riemulla täytettynä kuin lauantaina.
Miten olikaan rohkaisevaa ja rauhoittavaa ylistää Herralle. Jes……
Särkyneitä ja särjettyjä ihmisiä on paljon, saimme kuulla todistustakin siitä
miten perheitten sisällä on rikkinäisyyttä. Tämä perhe jaksaa, voimistuu, eheytyy vain Herran armosta.
Ja että he jaksavat turvautua Jeesukseen tuskaisenakin aikana.
Koenkin että seuraavanlainen iltapäivä olisi eheytyneitten päivä.
Jossa olisi todistusta siitä mistä Jeesus on eheyttänyt meitä sisaria ja veljiä.
Sillä eheytyminen on todistus Jeesuksen parantavasta voimasta ja siitä mihin hän kykenee kun me suostumme Hänen tahtoonsa,
elämään Hänen sananmukaista elämää.
Jeesus tekee kaiken rakastaakseen meitä niin paljon, mutta ei väkisin.
Onneksi kukaan ei näe sitä tulivuorta joka roihuaa sisälläni.

On niin mahtavaa olla rakastunut.
Terv. Pirjo
Vastaus: (Hienoa, että oet tullut siunatukasi. Jaa siunausta elämälläsi eteenpäin!)

18.10.2012 klo 12.12.47
"Väsynyt palvelija kruununsa kantaa eteen Suuren Valtaistuimen.
Ei ole saalista mittavaa, että tulisin varassa sen, en saavu sankarina luoksesi tänään.
Ei ole ansiolistaakaan, en edes esitä mitään.
Nyt pyydän armoa vaan. Ole minulle Jeesus aamun valo, syy miksi hengittää...
Tunnet sydämeni läpi kotaisin. Tiedät kaikki ajatukseni. Tunsit rikkomukseni, joita salailin.
Vaan enää et niitä muistele. Sua tahdon palvoa, Nimeäsi ylistää. Sulle soikoon kiitoslauluni. Sua tahdon rakastaa, koko sydämestäni.
Antaudun Sulle kokonaan. Ristisi juurella tahdon viipyä. Se on paikka kallein päällä maan. Ei ole muuta toivoa, meille annettu. 
Vain veresi voi meidät puhdistaa.
Sua tahdon palvoa, Nimeäsi ylistää. Sulle soikoon kiitos lauluni. Sua tahdon rakastaa, koko sydämestäni. Antaudun Sinulle Jeesus kokonaan."

Lukiessani ylistäviä palautteita seurakunnasta ja pastorista, alkoi nuo laulujen sanat kaikua sydämessäni.
Ylistäviä, niin... Kiitos Jumalalle, että jotain hyvää saa kuulla eri puolilta Suomen siionia.
Mutta, todellisuudessa vain tuo siunattu Pyhä Henki näkee salatuimpaan saakka...
Puhaltakoon tuo siunattu Pyhä Henki yli koko Suomen siionin, niin että raitis ja puhdas henki saisi vallata meidät.
Puhdista rakas Ylkämme Jeesus morsiamesi, että todella puhtaina odottaisimme hääjuhlaa.

Kommentti, jonka luin: "minä rakastan seurakuntaa yli kaiken, ilman sitä elämästäni puuttuisi tosi paljon..."
Rukoilen rakas ystävä, että vain Jeesus tulee sinulle kaikkein rakkaimmaksi. Sinun elämästäsi puuttuu kaikki, jos vain seurakuntaa rakastat yli kaiken. Sinun elämästäsi puuttuu silloin KAIKKI, jos sinulla ei ole Jeesuksen Kristuksen sisäistä tuntemista.

Rakastu Jeesukseen ja Hänen Sanaansa. Jumalan Sana on itse Jeesus Kristus. Hänen siunattu läsnäolonsa on Jumalan Sana.

Niin helposti ja huomaamattamme ajadumme väärille raiteille, "rakastumme" seurakuntaan, pastoriin, joka tuntuu meistä kuin "jumalalta" tai vähintäänkin profeetalta, joka tietää kaikki Jumalan salaisuudet. Pastoritkin, kuinka ylistäviä sanoja heistä lausutaan, ovat vajavaisia, Herran vähäisiä, ansiottomia palvelijoita, joilla on suuri vastuu laumasta. Laumasta, joka on Jeesuksen oma. Pastoreillakin on omat heikkoutensa...

Rukoile heidän puolestaan, rakas kanssamatkaaja! Me tarvitsemme oman hengellisen seurakuntakodin, jossa kasvaa, mutta Jeesus ei tule hakemaan eri seurakuntia, vaan ne, jotka ovat saaneet syntinsä anteeksi Karitsan veressä, "pesseet vaatteensa tuossa kalliissa sovintoveressä." Hän tulee hakemaan puhtaan seurakuntansa, joka ei tarkoita kirkkokuntia tai rakennuksia.

Siunattua taivasmatkaa turvallisessa seurakuntaperheessä.
Rakastu Jeesukseen, katsele Hänen ihanuuttaan Jumalan Sanasta.
Hän on Kuningas, joka tulee pian hakemaan omansa, ei toisen omaa...

Herra siunatkoon Teitä nivalalaiset ja teidän seurakuntakotejanne ja pastoreita.
Herra johdattakoon teitä Kristuksen sisäiseen tuntemiseen ja rakkauteen!


KIITOS PALAUTTEENI EDELLÄ OLEVASTA PALAUTTETEKSTISTÄ. KAIKKIHAN ON YKSIN JUMALAN ARMOA, VAIN JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, PYHITTÄJÄSSÄMME. HÄN ON SEURAKUNNAN PÄÄ. HÄN KASVATTAA MEITÄ KAIKESSA SANANSA KAUTTA, PYHITYKSEEN. RAKKAUDELLINEN JA PYHITTÄVÄ JUMALAN SANA TULEE ELÄVÄKSI AINOASTAAN HÄNEN PYHÄN HENKENSÄ KAUTTA.
Siunaten, kaikkia, "Jeesuksen Kristuksen armolla, Isän Jumalan rakkaudella ja Pyhän Hengen osallisuudella." t. Juho Vartiainen


11.10.2012 En voi olla antamatta kiitospalautetta. Aiheitta olisi niin paljon. Olen kokenut julistetun Sanan kautta profetaallista vapauttavaa hoitoa elämääni. Lisäksi Jumalan antamat yliluonnolliset lahjat, jotka seurakunnan keskellä ovat toiminnassa eri henkilöiden kautta. Pyhän Hengen lahjat osoittavat, kuinka tarkka ja rakkaudellinen huolenpito on Jumalalta yksilöihmistä kohtaan. Kyllä Jumala on hyvä! Minä rakastan seurakuntaa yli kaiken, ilman sitä elämästäni puuttuisi tosi paljon.

6.10.2012 Ihmettelen, miten teidän työntekijänne jaksaa niin paljon tehdä työtä. Hän on niin monessa mukana. Osaakohan seurakuntanne olla kiitollinen. Voimia edelleen, ja siunausta kaikkeen. Kiitos myös näistä seurakuntanne sivustoista, nämä ovat niin selkeät ja asiat tulee hyvin esiin. Kiitollisena esirukoilijanne
5.10.2012 Kiitos, että jaksatte pitää työttömien ja eläkelläisten ruokailua. Se on viikon kohokohta. Kyllä Kaino laittaa hyvää ruokaa. Voimia hänelle edelleen ja kaikille apujoukoille. Yksi kiitollinen ruokailija.

17.9.2012 Kyllä seurakunnan yhteys on avain asia koko hengelliseen elämään. Nyt kun olen löytänyt hoitavan seurakunta- yhteyden, olen muutamassa vuodessa kasvannut hengellisesti seurakunnan keskellä enemmän kuin vuosikymmeniin seurakunnattomana. Olen maailman onnellisin mies. Elän elämäni parasta aikaa, nyt!

12.9.2012 Sanan ja rukouksen illat ovat niin mielenkiintoisia, ettei niistä voi olla poissa. Jumalan Sana on niin kutkuttavan mielenkiintoisesti ja rikkaasti esillä eri puhujien kautta. Kiitos Jumalalle! Teitä kaikkia siunaten!

8.9.2012 Kiitos seurakuntanne pyhäkoulusta! Lasten puolesta kiitollisena. Yksi äiti vaan.

2.9.2012 Olen käynyt seurakunnassanne ja ihmettelen, murtuneella mielellä ja suurella Jumalan Pyhällä pelolla, kuinka voimallinen Hänen pyhyytensä läsnäolo on seurakunnan keskellä. Pienikin epäpuhtaus tulee läpivalaisun kohteeksi. Saa tehdä parannusta asioista jonka Pyhä Henki nostaa esiin kuullun Sanan tai armolahjojen kautta. On niin vapauttavaa olla Jeesuksen Veren puhdistuksessa ja mikä vapauttava voima onkaan Jeesuksen Veressä. Tätä Jumalan voimallista läsnäoloa edelleen rukoilen, se tekee terveeksi.

13.8.2012 Voi kiitos Herralle! Kyllä oli voimalliset elojuhlat. Kiitos Tarmo Loukiaiselle rohkeasta julistuksesta, rakkauden hengessä julistettu Sana on vapauttavaa. Olet nöyrä Jumalan palvelija. Kiitos seurakunnan johdolle kun kutsutte eri armoituksella olevi julistajia vierailulle seurakuntaan. Tulkaa useammin syrjäkylille pitämään kokouksia. Kiitollisena yksi monista.

10.6.2012 Kyllä oli taas koskettava kokous. Oli ilo laulaa Jumalalle, kunniaa. Kuinka rohkaisevia todistuksia ja niin monien kertomana. Kyllä Jumala on voimallinen ja uskollinen! Loppuhuipentumana oli Pyhän Hengen innoittama Sana! Odotan jo seuraavaa kokousta, rukouksin.

6.6.2012 Sanan ja rukouksen illat ovat muuttaneet minun rukouselämäni aktiiviseksi. Nyt vietän kotonakin omaa rukouselämääni aivan
uudella tasolla. Kiitos teille kaikkille jotka palvelette eri armoituksin tiistai-illoissa. Opetuksen sanaosiot on mielenkiintoisia, kun ns. maalikot puhuvat. Teidän puheet ovat antaneet evästä arkeen - kiitos! Innolla odotan rukousiltojanne. Yksikään ilta ei ole samanlainen.
Rukousalttarilla taas tavataan!

4.6.2012 On koskettavaa olla ehtoollisyhteydessä kanssanne. Kiitos Sanasta!

1.6.2012 KIITOS isoilla kirjaimilla Helluntaipäivän tilaisuudesta, jonka piditte Ylivieskassa. Todistukset olivat koskettavia ja kuoro
lauloi tosi voimallisesti sydämiimme. Kiitos rohkeasta ja voidellusta saarnasta. Rukouspalvelussa sain vastaukset henkilökohtaiseen asiaani. Kiitos Jumalalle kaikesta! Siunauksen saaneena yksi monista mukana olleista.

31.5.2012 Sivustoillanne käyn tuon tuostakin, koska siellä tapahtuu. Seurakunnassanne on toimintaa kaikille. Kuvat kertovat niin paljon. Tulee vaikutus, että olen siellä mukana. Voikun saisinkin olla! Teitä esirukouksin siunaten.


29.5.2012 Hei! Tunnen Nivalalaisen asenteen omaan itseensä nähden ja sen myötä seurakunnan eri vaiheet vuosikymmenten ajoilta. Kiitollisena Jumalalle, että asenteet näyttävät muuttunen, koko seurakuntaväkenä palvelevaksi. Ilo nähdä positiivinen kehitys. Siunausta teille kaikille ja ennenkaikkea Pastorillenne. Hänelle, edelleen voimia arvokkaassa työssä. Siunaten teitä täältä kauempaa.

5.5.2012 Hei! Olen toivonnut sitä aiemminkin, että saisin kuulla saarnojanne netin kautta. Muutamia olen saanut sivustoltanne ja muiden seurakuntien linkeistä. Voisitteko laittaa niitä säännöllisesti. Kiitos jo etukäteen! Teitä esirukouksin siunaten.


17.3.2012 On totta, että mielenkiintoiset sivut ja seurakuntakin. Huolellisuutta vaan ettei olisi virheitä kirjoituksissa. 


20.2.2012 Rauhaa! Olen odotellut pastorin pakinaa. Sivustoanne lukijana sitä toivon. Siunaten!


3.1.2012 Teidän seurakunnan sivuston pitäjälle suuret kiitokset. Niiden kautta on virvoittuu. Seurakunnassanne on elämää!


12.7.2011 Jumala on uskollinen! Hän siunaa niitä, jotka vaeltavat nöyrällä sydämellä Jumalan Sanaa kunnioittaen ja sitä puhtaasti opettaen. Kiitos Nivalan Helluntaiseurakunnan, että Te näen teette. Juhlanne virvoitti meitä mukana olleita, siitä suuresti Teitä kiittäen!


11.7. 2011 Nivalan helluntaiseurakunnalle ja sen keskellä työtätekeville suuret kiitokset lämminhenkisestä ja hoitavasta juhlasta. Olette vireä ja nykyaikainen seurakunta, jonka keskellä on niin hyvä olla meidän muidenkin uskovien. Kiitos Teille ja runsasta Jumalan siunausta tuleville vuosikymmenille! Yksi kanssa pelastettu Jeesuksen verellä, toisesta seurakunnasta.


10.7.2011 Kuinka voisin pukea kiitokseni sanoiksi. Olipa lämminhenkiset juhlat. Kiitos 60-vuotiaalle seurakunnalle, joka palvelee ihmisiä koko sydämisesti. Siunaten Teitä yksi juhlilla mukana olleista.


8.7.2011 Shalom! Teidän kanssanne tahdon iloita ja kiittää Jumalan uskollisuudesta, rakkaudesta ja ihmeestä: Jumalan armosta, 60 vuotias Nivalan helluntaiseurakunta, Onnea ja Siunausta teille kaikille. Saakoon Jumalan läsnäolo ja Pyhyys vallata Juhlanne!
Evankelistakodilta, kesävierasviikon keskeltä teitä siunaten, Sinikka

13.6.2011 "Kiitos ""Nuorten blogista"" - kannattaa käydä tutustumassa! (Blogi löytyy etusivulta ""Nuorille säpinää"" -palstan alapuolelta.) Taivaan Iskän pikkutarkkaa huolenpitoa ja siunausta ""Keltaisille saappaille""!"


3.6.2011 Nyt kun täällä pakinassasi arvostelet kiekko-maajoukkueen käytöstä, neuvoisin pysymään faktoissa! Ekanakin punaiselle matolle kaatunut henkilö ei ole mikään huippu-urheilija vaan joukkueen maalivahti-valmentaja(entinen huippu-maalivahti kylläkin). Etkä voi myöskään koko joukkuetta syyllistää huonosta käytöksestä. Muutaman henkilön käytös ei ollut asiallista, mutta 90% joukkueesta käyttäytyi täysin esimerkillisesti. Joukkueessa oli myös useita henkilöitä jotka olivat vesiselviä. Miksi heistä ei puhuta vaan annetaan muutaman pelaajan ja johtomiehen käytös koko joukkueen harteille.. Siinäpä miettimisen aihetta.. Lämmintä kesää!

Vastaus. Mielestäni maalivahti-valmentaja on huippuurheilija ja samojen käytösnormien alaisuuteen kuuluva henkilö kuin kaikki joukkueen jäsenet. Eikä se käytöskoodi oiken toiminnut muissakaan tilanteissa. Kannattaa lukea se teksti uudestaan, hieman toisella mielentilalla niin tekstistä löytyy myös toinen sävel kuin mitä toit palautteessasi esiin. Olen tosi kiitollinen antamastasi palautteesta, kiitos sinulle! Muistaakeni toin myös esiin miesten joukkueen hyvät puolet, joista meidän kaikkien olisi hyvä ottaa oppia. En tunne joukkuetta tarkemmin ainoastaan sen minkä media tuo esiin. Olen kanssasi samaa mieltä, että siellä on myös arvomaailmoiltaan tosi fiksuja kundeja. Tekstini tarkoitus on, että me tiedostaisimme, että on asioita joihin kannattaa kiinnittää huomiota, ja jos meistä riippuu myös vaikuttaa niin, että oma elämämme ja kasvatuksellinen osamme synnyttäisi raitiimpaa suomalaisuutta. Valoisaa ja leppoisaa kesää myös sinulle!

Kuinka sydämeni iloitseekaan teidän seurakunnastanne, jossa on elämän meininki. Jumala on todella uskollinen. Hän antaa avun niille, jotka Häntä etsivät koko sydämestään pyyteettömästi. Kiitos Ristin Voitto lehteen antamastanne haastattelusta ja toimittajalle joka haastattelun oli tehnyt. Oli muuten tosi hyvä! Olkaa siunattuja Jeesuksen Kristuksen nimessä. Toivottelee yksi esirukoilijoistanne.

Shalom uvracha! On ollut mukava seurata teitä kuvien välityksellä täältä Jerusalemista, Jumalan Silmäterän keskeltä ja siunata teitä kaikkia, koko Nivalan seurakuntaperhettä :) Katso, Hän, joka Israelia varjelee, ei nuku, eikä torku!


Kiitos Juho tosi koskettavasta, rohkaisevasta. lohduttavasta "kutsusta" Pastorin pakinassa. Sinua siunaten Jerusalemista.

"Jumalan rauhaa sisaret ja veljet! Olen samaa mieltä useiden kanssa, että nettisivunne kelpaavat esimerkiksi ja olette nähneet niiden eteen vaivaa. Kiitos siitä! ""Älä pelkää, sillä minä olen lunastanut sinut, minä olen sinut nimeltä kutsunut; sinä olet minun. Jos vetten läpi kuljet, olen minä sinun kanssasi, jos virtojen läpi, eivät ne sinua upota; jos tulen läpi käyt, et sinä kärvenny, eikä liekki sinua polta."" Jesaja 43: 1-2. Nyt uskovaiset säntäilevät sinne tänne. Osa luulee, että Jumala ilmestyy jotenkin paremmin milloin pohjoisen kaupungissa , tai sitten jossakin etelän kaupungissa, tai jossakin sillä välillä. Uskovaisilla on paljon niitä ""fiiliksiä"" erilaisia tuntemuksia ja tunteita. Kuljetaan etsimässä erikoissanomaa nimimiehiltä ja -naisilta. Kyllä Jumala ilmestyy paikallisseurakunnissakin aivan varmasti! Meidän on hyvä muistaa Paavalin opetus: ""Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu."" Gal.1: 8. Vaikka mitä tapahtuu tulevina päivinä, me emme saa kadotaa päähuomiota pois Jeesuksesta Kristuksesta, Hänen täytetystä työstään Golgatalla ja Hänen ylösnousemuksestaan. Hän elää, ei Hän enää ole kuollut! Kaikki on täytetty Golgatalla, siihen on vaikea mitään omaa lisätä, eikä siihen saakaan. Raamattu varoittaa meitä: ""Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennekuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi."" 2Tess.2:3 Jeesus: ""Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa."" (Matt.22: 29). EVANKELIUMI ON JUMALAN VOIMA! (Room.1: 16) Ja uskovaisille kuuluu Jeesuksen sana: ""Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus."" Matt.24:12 Näyttää siltä, että uskonelämän luonne on parin vuosikymmenen aikana muuttunut. Uskovien keskinäiseen yhteyteen ei sisälly niin paljon yhteistä rukousta ja hengellistä laulua kuin ennen. Herran kohtaamista ei janota enää päivittäin. Seurustelu alkaa jäädä arkiseksi ja maalliseksi. Pyhä rakkaus, pyhä ilo ja pyhä pelko käyvät harvinaisemmiksi. Voideltu, sydämestä pulppuileva kiitos on katoamassa. Kirkas, selkeä ja riemuitseva tunto on menetetty. Jumala voisi kysyä meiltä: ""Mitä kuuluu kun ei kuulu mitään?"" Uskonelämän parhain osuus, sisällisen ihmisen vahvistuminen Pyhän Hengen kautta, osoittaa heikkenemisen merkkejä. Mistä tämä kaikki johtuu? Vastaus kuuluu ehkä näin. ""Aika on paha"". Meidän tulee oppia luottamaan Jumalaan, että Hän pitää meistä huolen. Golgatan veressä voima on, Voima niin siunattu verraton. Pyhässä veressä Jeesuksen Voima on suuri ja ihmeellinen. Golgatan veressä voima on, Voima niin siunattu verraton. Veri voi puhdistaa syntisen, Veri voi uudistaa jokaisen. Pyhässä veressä Jeesuksen Voima on suuri ja ihmeellinen. Veri voi puhdistaa syntisen, Veri voi uudistaa jokaisen. Väsyneet kulkijat tulla saa, Sairaat ja heikot hän parantaa. Pyhässä veressä Jeesuksen Voima on suuri ja ihmeellinen. Väsyneet kulkijat tulla saa, Sairaat ja heikot hän parantaa. Karitsan häihin jo kutsu soi, Karitsan häät kohta alkaa voi. Pyhässä veressä Jeesuksen Voima on suuri ja ihmeellinen. Karitsan häihin jo kutsu soi, Karitsan häät kohta alkaa voi. Hengellinen laulukirja numero 187 Tekijä tuntematon Paavo Virtanen 1967 Tällaisilla ajatuksilla haluan tervehtiä teitä Siunaten Hannu Junttila

19.1.2011
Olen täältä pääkaupunkiseudulta. Olen jäänyt koukkuun! Teidän seurakuntanne sivut kertovat niin elävästi ja mielenkiintoisesti tapahtumat, että sivustoillanne pitää käydä tuon tuostaki lukemassa ja katsomassa valokuvia. Ne on niin mielenkiintoisia ja tuovat seurakuntanne tapahtumat niin, että niissä on "ikäänkuin" itse mukana. Olen lähes riippuvuussuhteessa tapahtumiinne, vaikkakin jälkijunassa. Teitä ilolla siunaten.


Kiitos antamastanne palautteesta. Olen "harjoittelija" näissä sivustohommissa. Teen, kun ei kukaan muukaan tee. Jokatapauksessa tämä on tätäpäivää seurakuntamme keskellä. Sivustomme kautta haluan tuoda niin tavanomaisena kuin suinkin seurakuntamme arjen ja juhlan esiin, läpinäkyvästi. Ilman uskonnollisia "mystisiä" mielikuvia, koska niitä "kummajaisia" ei seurakuntamme keskellä ole. Niinkuin ei muidenkaan helluntaiseurakuntien keskuudessa. Mitä meillä on, on Raamatun Sana ja Pyhän Hengen armolahjat ja sen myötä ihmeet ja merkit seuraavat julistettua Sanaa. Armolahjat, ne ovat normaalia Jumalan toimintaa, kaikki ilman ansiota, lahjaksi annettua- armosta.
Toivotan Siunattuja hetkiä Nivalan helluntaiseurakunnan ja muiden seurakuntien sivustoilla. t.Juho

16.1.2011
Shalom! Sydämellinen lämmin kiitoksemme mieliinpainuvasta Israeljuhlasta. Sydän täynnä iloa palasimme kotiimme ja olimme kosketettuja Israelin Jumalan rakkaudesta, ja mitä saimme kauttasi ja olemme siitä hyvin kiitolliset. Toivotamme Juho veljellemme ja Nivalan Helluntaiseurakunnalle menestystä ja Israelin Pyhän siunausta. Kiittäen ja Siunaten Aino ja Heimo PS.122:6
Kiitos meille kaikille, niin palveltaville kuin palvelijoille. Israelin Pyhän kaikkivaltiudesta, Hänen Henkensä ja Sanansa kautta meidän yhteisestä ja virvoitavasta
Israel-tilaisuudesta. Itse koin, että on ilo palvella kun on hyviä palveltavia. Yeshuan nimi - olkoon nyt ja aina, yli kaikkien muiden nimien!
Siunaten palvelijanne Juho

7.1.2011 Teidän www-sivustonne on, väriläikkä, kokonaisvaltaisesti katsottuna laajassa seurakuntasivuistossa, internetissä. Siksi ne ovatkin mielenkiintoiset. Kaikki eivät varmaankaan pidä niistä juuri sen vuoksi. Vallitkoon vapaus. MIELESTÄNI NE OVAT SELKEÄT JA HELPPO LUKUISAT. SELLAISIA KAI SIVUSTOJEN PITÄISI OLLA. Pelkistettyjä linkityksiä ja selkeesti löydettäviä asiakokonaisuuksia riittävän suurilla teksteillä. Turha kikkailu ja tasapaksut väritömät ja elotomat sivut tuo määrätyn kuvan seurakunnasta. Äksöniä, siis elävyyttä olla pitää. Päivittäen tapahtuvat päivitykset, ne on merkki elävästä elämästä seurakunnan keskellä. Vomia siis niille, jotka sivustoanne pitää yllä. Siunaten, yksi sivusta seuraaja, mutta aktiivi sivustoillanne kävijä.

Kiitos palautteestanne. Hyvä jos ne palvelee lukijoita. Virheitä niissä on paljon, mutta jos niistä jotain ymmärtää se on hyvä. Kaikille en voi olla koskaan mieliksi. Teemmepä sitten mitä vaan. Sivustot on nyt tällaiset, mutta huomisesta emme tiedä, ne voi olla myös toisenlaiset. Siunaten se yxi joka pitää sivustojamme yllä, Juho


20.12.2010 On tosi mahtavaa seurata seurakuntaanne sivuston kautta. Seurakunta, jossa on elämää. Joulun seudun tapahtumien kuvat hohtavat lämpöä ja iloa. Teillä on tosi kaunista. Jouluseimi on koskettava. Se on jotenkin niin aidon näköinen. Siunausta teille kaikille ja Rauhallista Joulua!


Kiitos palautteestasi. Hienoa, että viihdyt sivuillamme. Toivottavasti sivumme rohkaisee Sinuakin löytämään paikkan oman paikallisseurakunnan yhteydessä, yhtenä palvelijana, muiden joukossa. Toivotan Sinulle Jumalan johdatusta alkaneelle vuodelle 2011, Juho.


4.12.2010 Nivalan Invalidit kiittää Nivalan helluntaiseurakuntaa jälleen kerran. Olette olleet suurenmoisia aina meitä Invalideja kohtaan ja nyt on mieli kaikilla hyvä. Joulujuhla oli sydänmeen käypä. Kiitos kaikesta teille ja oikein hyvää Joulua ja Uutta Vuotta kaikille tv. Olavi Pääkkö Nivalan invalidit ry:n jäsen.


Kiitämme Teitä Nivalan Invaliidi ry:n jäsenet, että olemme saaneet palvella Teitä. Toivotamme Siunattua Joulua ja valoisaa Uutta Vuotta. Keittiötiimi, Srk-kuoro ja pastori Juho Vartiainen.


3.12. 2010 Piipahdin äsken Nivalan helluntaiseurakunnan nettisivulla. Hienosti tehty kerta kaikkiaan! On ilo todeta, että olet saanut Jumalan armosta olla siellä aivan kuin uranuurtajana monessa asiassa. Eritoten iloitsen siitä,

että olet saanut sikäläiset seurakuntalaiset niin monilukuisesti kantamaan vastuuta yhteisestä työstä! Luulen tuntevani syntyperäisenä nivalalaisena sikäläisen kansanluonteen. Syvimmiltään se on sitä, että " en minä osaa, eikä minusta ole" - mentaliteettia! Siksi onnittelen Sinua siitä, että olet

onnistunut tehtävässäsi saamaan erilaisia lahjoja omaavia kantamaan vastuuta yhteisestä työstä. Siunausta edelleen!

Niinpä niin, on suurta Jumalan Armoa, että saan olla palvelija muiden palvelijoiden joukossa, menttaliteetillä "en minä osaa... mutta opetellaan yhdessä..." Sitä mitä minä en osaa, niin joku toinen sen hallitsee. Siinä sitä yhdessä opitaan! Kiitos tosipaljon rohkaisustasi. Alaspainajiahan kyllä riittää, kaikkialla, mutta onkos niitä rohkaisijoita? Tiedätkö, kyllä niitäkin on, jopa Nivalassa! Terveisin veljesi Juho


9.11.2010 klo 0.15.11 Palaute: Eikö Teidän seurakunnassanne vietetä Isänpäivää millään lailla?? No onneksi voi mennä kirkkoon sitä viettämään hengellisen tilaisuuden merkeissä. :)

10.11.
Vastaus palautteen antajalle. Iloitsemme, että sinulla niinkuin meillä kaikilla muillakin on mahdollisuus mennä kirkkoon Isäinpäivänä. Meillä kyseisenä päivänä on kodin siunausjuhla. Tervetuloa mukaan Haapavedelle, niinkuin kaikkiin muihinkin tilaisuuksiin olet lämpimästi tervetullut. :-) Terveisin Juho

2.11.
Kiitos Jumalalle Pastorin palstasta, lokakuun tekstistä! Siunaten esirukoilijasi.
Niin, ei Jumala kutsunut Sanan julistajiaan mukautumaan ajan henkeen ja synnilliseen elämän katsomukseen. Meidät kutsuttiin julistamaan ilosanomaa, jossa Jeesuksen Kristuksen Armo tulee esille, meille kaikille syntisille, sillä kaikki me olemme syntiä tehneet ja olemme vailla Jumalan Armoa, Jeesuksessa Kristuksessa. Kautta ihmiskunnan historian on niitä, jotka eivät halua kuulla Jumalan sanan varoittavaa ilmoitusta, eivätkä tehdä parannusta. Aivan kuin tässäkin ajassa on.
Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. Room.12.2 t. Juho

25.10
Kiitos,Kiitos,Kiitos! Pulppuaa yhä ja uuden laulun sain. Se virtaa vieläkin ja uskon, että lisää tulee niin paljon kuin tarvitsen. Taivaan Isällä on oma suunnitelmansa minuakin varten. Missä hän saa käyttää antamiaan lahjoja. Olen monesti sanonut Herralle tulkoon hiljaa tai myrskyn lailla. Nyt alkoi tulla hiljaa, joka muuttuu myrskyksi sen tunnen. Viini ei lopu, vaan se paranee aivan kuin Stephen George julisti sunnuntaina. Kerrassaan valtava veli Herrassa. Kyllä kannatti tulla Herralasta asti Nivalaan kuuntelemaan. Siunausta koko seurakunnalle sekä Juholle
TULI LEVIÄÄ, HALLELUJAA!

25.10.
Juho, kiitos, kyllä täytyy sanoa, että sinun läpinäkyvyytesi palvelutehtävässä siunaa kuulijaa. Uskallat laitta itsesi likoon. Olet yksi tavallinen, toisten tavallisten joukossa. VOI KUN SAISIMME LAAJEMMIN TUOTA AITOA JUMALAN ANTAMAA SIUNAUSTA KOKO MAAKUNTAAMME. Kiitos Jeesukselle voimallisesta sunnuntaista. Sain niin suunnattoman paljon. Yksi Jeesuksen palvelijoista!

25.10.
On meillä vielä paljon opettelemista, meillä Pohjalaisilla. Kiittämisen suhteen. "Aamenen ja Hallelujaa" sanat on perin harvinaisia. Miksi me olemmekin niin laihialaisiksi tulleita. Onkai Jeesuksen sovitustyö sen arvoinen, että sitä voisi ääneet kunnioittaa noilla sanoilla. Kun muutenkin nuo kielenkannat ovat löyhässä, jos arvostelusta on kyse. Olisikohan aika tehdä parannus, ihan oikeesti! Veli Herrassa!

25.10.
Heti pitää antaa palautetta. Voi valtavaa mikä iltapäivä ja ilta. Niin tämä intialainen veli, mikä hänen nimensä nyt oli. Olen vieläkin iloa täynnä. Uudistuin. Haluan voittaa sieluja. Tuntuu, että miksi kaikki junnaa paikoillaan. Miksi emme tee enemmän Herramme nimen kunniaksi. "Voita sieluja!" Olen vanha uskovainen, mutta taisin tulla vasta nyt uskoon.UUDISTUIN AINAKIN! Kiitos Jumalalle, Juhosta ja nivalalaisista!

25.10.
Kiitos Jumalalle Intialaisesta Veljestä joka nöyrästi palveli kaikkia. Pyhän Henki tarkasti ilmoitti totuuden minusta ja Jumala vapautti voimassaan sisäisistä ja ulkoisista kahleista. UUDISTUIN USKOSSANI JA JEESUS SUHTEESSANI. KIITOS SEURAKUNNALLE, LISÄÄ TÄLLÄISTA.

24.10.
KIITOS KIITOS JA VIELÄ KERRAN KIITOS! Jo on aikakin saada elämää. Pikkusen nolottaa tää jäyhyys niin itsessäni kuin ehkä muissakin. Miksi olemme niin heikkoja Herraa ylistämään, kun koko luomakunta tekee sitä. Taivaassa on vallan vaan ylistystä. Voi kun varjelluttas vielä arvostelun synniltä! Sain paljon sunnuntaista. Kannatti tulla kaukaa. Jeesus siunatkoon teitä edelleen. On teillä mahtava seurakunta! Jeesus kanssanne.

25.7.
Shalom ystävä!
Sydämelliset kiitokset Sapatti-ateria illasta, oli mahtava ilta jossa oli vapaus ja ilo joka kuuluu Jumalan lapsille. Kiitokset sinulle ja siunausta tv. Kaarina

19.6.
Olipa hienoa vierailla hyvin hoidetuilla kotisivuillanne. Olemme asuneet Nivalassa joskus muinaisessa menneisyydessä, 70-luvun puolivälin tienoilla. Hieno nähdä, että seurakunta elää tätä päivää ja toimii ihmisten keskellä. Jumala siunatkoon jatkuvasti teitä jokaista ja työtänne ihmisten ohjaamiseksi taivastielle. Anja ja Toivo Pohjolainen.

Kiitos palautteestanne. Kiva kuulla entisiltä nivalalaisilta, että olette löytäneet kotisivumme ja pidätte niistä. Tervetuloa lomamatkailemaan entisille kotimaisemille ja seurakuntaamme. Terveisin sivuston ylläpitäjä.

8.5.
Annan palautetta sivuista. Juu, sivut näyttää nykyään järkeviltä. Sosiaaliset sivut vetää ihmisiä. Aikaisemmat sivut olivat huonot. Jotenkin inhosin sen värejä ja ne oli epämukavat käyttää. Vieraskirjaan olisi hyvä laittaa maininta mistä sinne voi kirjoittaa. Varmaan tästä palauteesta?
Kirjotusvirheitä vosi korjata, mutta hyvät sivut nykyisin.

1.5.
Olen sivuillanne vieraileva, ei helluntalainen. Olen ihastunut toimintaanne. Olette Raamatun Sanaa kunnioittava seurakunta. Toimintanne on monipuolista. Saa vaikutelman, että olette ihmisläheinen seurakunta, niinkuin seurakuntien tulisi olla. Toimintanne on arkielämässä. Jalat maassa lähellä kaikkien ihmisten tarpeita. Teillä on halu palvella ihmisiä sydämeltä sydämelle. Voimia teille kaikille arvokkaaseen työhönne. Yksi armonkerjäläinen ja kaiken lisäksi mies.

12.3.
Shalom! Sapattiaterian yhtenä tiimiläisenä on ollut suuri ilo lukea palautetta illasta! Rakkaudella valmistimme tuota iltaa ja halusimme jokainen laittaa parastamme. Koimme jo ateriaa valmistaessamme, että vallitsi erityinen ilo ja vapaus. Risto Rinkkalan musiikki soi taivaallisesti jo iltaa valmistaessamme ja iloinen nauru kaikui. Kaikki oli niin kaunista ja kokonaisuus istui oikein hyvin Nivalan kauniiseen helluntaiseurakuntaan. Ja se, mitä rukoilimme, että jokainen osallistuja saisi kokea Jumalan läsnäoloa, vapautta ja iloa - se toteutui! Kiitos Jumalalle! Olimme kuin suuri perhe. Harvoin olen kokenut niin syvää iloa, vapautta ja Hengen yhteyttä. Ilta oli aivan mahtava, käsinkosketeltava Jumalan läsnäolo ja vapaus! En ole missään sapattiaterialla, missä olen ollut mukana, nähnyt ja kokenut sellaista vapautta ja iloa ja miten yleisö tuli mukaan ylistämään Jumalaa karkeloiden. Mikä etuoikeus ja kunnia oli palvella Nivalan helluntaiseurakunnassa. Haikeana muistelen tuota viikonloppua ja siunaan teitä kaikkia siellä Nivalassa. Siunaan teitä monia, monia rakkaita ystäviä, joista haikeana, halaten erosimme. Siunattu olkoon Israel! Puhukaa suloisesti Jerusalemille! -Sinikka, nyt Jerusalemista teitä siunaten.

9.3.
Kiitos näin jälkikäteen aivan käsittämättömän ihanasta Sapatti ateriasta. Oli kuin pala taivasta olisi maanpäällä. Värit ja kaikki. Ja se musiikki. Kaikki oli niin kaunista ja juhlavaa. Ruoka oli tosi hyvää ja monipuolista. Kaiken kruununa oli se ilmapiiri. En ole koskaan kokenut sellaista vapautta ja luonollista iloa, jota koin teillä siellä. Mitä se oli? Oliko se sitä Jumalan Pyhän Hengen läsnäoloa? Haluaisin kokea sitä lisää.

Vastaus: Sitä se oli, Jumalan Pyhän Hengen läsnäoloa. Sitä ei voi itse saada aikaiseksi, vaan se annetaan armosta lahjana. Olimme juuri sitä rukoilleet Jumalalta, että Hän tulisi Pyhän Henkensä kautta virvoittamaan meitä kaikkia ja Jumala vastasi rukouksiimme. Juhlakattauksen ja ruuan eteen teimme tiiminä työtä itse kukin lahjojensa mukaan. Iloisella ja rakkudellisella mielellä siunasimme Teitä kaikkia, jotka halusitte tulla juhlimaan kanssamme yhteysaterialle (olihan meitä toistasataa) ja samalla siunaamaan Israelia. -Kiitos Teille kaikille, jotka läsnäolollanne teitte tästä ikimuistettavan yhteyden ja ystävyyden ilojuhlan. Meillä oli ilo palvella ja juhlia kanssanne. Teitä kaikkia siunaten Juho ja kaikki tiimityöläiset.

8.3.
Ensinnäkin sivuston päivittäjälle kiitokset. Teet sivustosta niin mielenkiintoiset, että sivuillanne pitää käydä tosi usein.
Kerrot seurakunnastanne niin aidosti ja läpinäkyvästi, että haluaisin kulua Nivalan helluntaiseurakuntaan. Sivustonne tuo niin kaiken elävänä, että on aivankuin olisi mukana tilaisuuksissa. Esirukouksin teidän kanssanne, yksi niistä monista esirukoilijoistanne.

27.2.2010
Olipas ILO SILMÄLLE katsoa kuvia netistä Sapattiateria illasta.Tosi tyylikkäästi katettu ja laitettu kaikki,JATKAKAA SAMAAN MALLIIN ROHKEASTI..Tosi UPEA oli tuo kun oli pitkät pöydät salin puolella ja koristukset..Nyt TODELLA AIKA jo muuttaa perinteet vanhasta ja ASTUA UUTEEN..t.Anne Virtanen

21.2.1010
Shalom!
Sydämelliset kiitokset ihanasta sapattiateriasta.Tuntui kuin olisimme olleet taivaan esikartanoissa,niin oli sydämellä valmistettu ja koristeltu juhla. Olemme ystävien kanssa iloinneet tästä uskovien yhteydestä kiitollisin mielin.

Hebr:10:35-36 sanoo Älkää siis heittäkö pois uskallustanne,jonka palkka on suuri. Sillä te tarvitsette kestäväisyyttä, tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mikä luvattu on.
Siunaavin terveisin Aino ja Heimo .

20.2.2010
Kiitokset järjestäjille ja etenkin Jeesukselle sapattiateriasta. Nautin suunnattomasti hyvästä seurasta, ruuasta, musiikista, Pyhän Hengen läsnäolosta, vapaudesta ja aidosta ilosta joka tulee uskosta Jeesukseen!! Olipa kyllä Yhteysateria! Kiitos kaikille jotka uurastitte sapattiaterian onnistumiseksi, työnne oli tosi arvokasta meille osallistuneille ja Taivaan Isälle! Kiitos!

20.1.
Nuorten Alfa-kurssi jatkuu Nivala 22.1 klo 18.00 ja jatko Sievin Op-kerhohuoneessa viikonpäästä.

!4.1. 2010
Kiitos Teille kaikille esirukoilijoille, jotka olette rukoilleet avioliittojen eheytymisten vuoksi. Olen tosi onnellinen Jumala on alkanut vastata rukouksiimme. Jatketaan kiittäen, että koko perhekunta saa elävän yhteyden Jeesukseen. Kiitollisena Etelä-Pohjanmaan emäntä!

30.11.
Kiitos tosi ihanasta 1. Adventin Jumalanpalveluksesta. Teidän seurakuntanne "uhkuu" lämpöä ja lähimmäisistä välittämistä, jota voidaan kutsua myös "rakkaudeksi". Kuoronne lauloi niin kauniisti ja me kaikki saimme osallistua joululauluihin. Kiitos, oli ihanaa! Uudet äänentoisto laitteet on huippujuttu. Seurakuntanne on uudistunut ja uudistuu koko ajan. On ilo katsoa elävän seurakunnan eteenpäin menoa. Teillä on hauskaa yhdessä. Pastorinne veti tilaisuuden arvokkaasti ja valoisasti, siitä nautti kuulijana. Kiitos myös koskettavasta sanasta joka hoiti ja vapautti armoon kuulijansa, mutta toi myös vastuullisuuden valinnoistamme. Valinnat tuovat seuraamukset elämäämme jo tässä ajassa, ja kerran iankaikkisuudessa. Pastorinne toi niin hienosti uuden alkamisen mahdollisuuden nousta jälleen. Siinä on toivomme ja elämän voimamme jatkaa eteenpäin. Korkeimman runsasta siunausta teille koko seurakuntaperhenä. Toivoo yksi kuulija kuulijoiden joukosta.

28.11.
Olen ihmetellyt miksi te pidätte niitä vanhoja sivuja voimassa. Ne häiritsee minua lukijana. Useinmiten menen ensin niille sivuille vahingossa. Jos saan sanoa suoraan ottakaa ne pois. Anteeksi, että sanon näin suoraan. Sivustoillanne vierailevana yhdet sivut tuo selkeyden asiaan. Kiitos näistä uusista sivuista. Terveisin lukijanne ja esirukoilijanne.

15.9.2009Shalom Hankasalmelta! On suuri ilo katsella Nivalan sivuja. Ne ovat hyvin kauniita ja selkeitä. Miten kauniiksi ja upeiksi oletkaan Juho saanut nämä sivut!! Ne on niin upeita, että katselija määrä on varmasti laaja. Ja uskon, että sivut ovat siunaukseksi! Aivan mahtavaa! Ihastelen usein ja samalla siunaan teitä siellä. Siunaan teitä jokaista! Kuvagalleria on aivan uskomattoman ihana. Olet saanut ihanilla väreillä tekstit houkuttelavaksi ja rakkaus loistaa niistä. Saakoon upeat sivut herättää monia sellaisia, jotka eivät tiedä ja tunne, mitä on elävä usko, näkemään mitä on palvella Elävää Jumalaa! Saakoon tämä herättää myös sivuun jääneen tulemaan rohkeasti mukaan kotiin. Usko on iloinen asia, ja se näkyy näistä sivuista. Jeesus Sinua siunatkoon Juho pastori, Sinua ja laumaasi! Olkaa siunattuja Jeesuksessa Kristuksessa! Siunaten ystäväsi!

28.10.2009Ilo
Herrassa on meidän väkevyytemme. Vielä on aika, että miljoonat ihmiset
tulevat Jeesuksen luo ja pelastuvat .Parantuvat vaivoista ja jopa
kuolleita heräävät. Pyhä Henki vuotaa kaikkialla maailmassa tänäänkin.
Ottakaa vastaan täysi kaatosade taivaasta sinne Nivalaan ja koko
Suomeen. Iloitaan ja riemuitaan sillä Jeesus tule pian takaisin. Kiitos
Herralle ja siunausta. Keijo, Södertäljestä. Muistakaa rukouksin!

18.10.2009Olen
löytänyt mielenkiintoiset, ihmisläheiset ja hengellistä elämää aidosti
käsittelevät sivut. Sivut ovat rohkaisevat. Ne antavat avoimen kuvan
raittiista seurakuntaelämästä. Toivotan koko seurakunta perheelle
Jumalan antamaa runsasta siunausta ja menestystä kaikkeen työhön.
Voimia ja viisautta jokaiselle työtätekevälle. Palvelkaa nöyrässä ja
rakastavassa mielenlaadussa lähimmäisiä. On todella harvinaista nähdä
kuinka runsas on seurakuntapalvelijoiden joukko teidän
seurakunnassanne. He ovat antaneet yhteystiedot avoimesti julki, että
ovat palveluksessa lähimmäisiä varten. Olette tosi sydämen ihmisiä
nivalalaiset. Sivuista kiitäen, teidän esirukoilijanne.

14.10.2009Tervehdys täältä Australian pääkaupungista Canberrasta.
Oli kiva tutustua web-sivuihinne. Hyvin tehty, Jussi.
Olen rukoillut Nivalan h-seurakunnan puolesta Hengen uudistusta.
Olenhan Nivalalainen sydämeltäni, vaikka asunut pallon toisella puolen yli
puolet elämääni. Ilman Jeesusta en olisi täällä pärjännyt.
Siunausta Sinulle Jussi, myös työssäsi ja koko seurakunalle.
Kaikkea Jumalallista siunausta teille Jeesuksen nimessä t. Sirkka Aksila-Tervakoski

12.10.2009
Kiitos upeista sivuista, näitä täytyy joka viikko käydä katsomassa.
Oli ilo poiketa syyslomalla katsomassa uudistunutta seurakuntaa vaikkakin
vain illalla, Herra ei katso aikaa,paikkaa vaan kaikki tapahtuu
ajallaan .Kiitos Herralle, Hän antoi voimia ja kohtasi silloin illalla
myöhään. Kiitos ja Kunnia Hänelle .
Siunaavin terveisin Kerttu ja Tapani

17.9.2009
Terveisiä Järvenpäästä Nivalan sisaret ja veljet!
Haikeana täällä katsoin kuvia ja tunsin kovaa kaipausta sinne toiseen hengelliseen kotiini.
Oma siunaustilaisuuteni Järvenpään Saalemiin on loppukuusta, 27.9. jolloin minut otetaan Saalemin seurakuntajäseneksi.
Olette olleet paljon mielessäni ja rukouksissani.
Siunausta ja varjelusta, näemme taas kun Luoja suo.
-Kaisa Karsikas-

15.9.2009
Kiitos selkeistä ja "ihmisläheisistä" sivuista.

kampanjakoodippt_nivala.pptx
Nivalan helluntaiseurakunta 
- kutsuu sinua Kristittyjen yhteyteen -
Perustettu 08.07.1951

Comments